Farse la telefon, ... sa va vad daca va tine
![]() ![]() ![]() |
Farse la telefon, ... sa va vad daca va tine
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Attached File(s) ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca m-ar suna cineva cu numar ascuns, n-as raspunde... si chiar daca as raspunde, as fi circumspect si n-as hali-o...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Am mai auzit eu varianta asta si sa-i fi vazut pe respectivii ce se certau cu inregistrarea
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() pe mine m-a sunat cineva:)cu lemnele;)) si nu intelegeam ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
si te-ai dus sa le tai?
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci aia cu lemnele a fost mortala! Le-am facut felu' la citiva d-astia de pe la mine de la birou de ne tavaleam toti pe jos de ris. Oamenii incepusera sa negocieze...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bunicii mei au centrala:))
deci nu prea au nevoie:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ionut.tanase |
![]()
|
Mie imi spui? Am ras la farsa asta pana mi-au dat lacrimile ... Reactiile oamenilor sunt din cele mai diverse.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe mine m-a sunat cineva si mi-a pus o inregistrare cu injuraturi. Mi-a spus ca am fost singurul care nu m-am apucat sa injur, am inchis foarte calm telefonul dupa vreo 10 secunde.
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca mai ai... bunici zic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Voi mai detineti astfel de farse?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai c-am eu una. O dau jos acum.
5 Mar 2009, 21:26: NU pot sa-l atasez ca cica n-am voie sa pun extensia amr sau rar si, spre rusinea mea, habar n-am cum sa schimb extensiile in XP... This post has been edited by Marty: 5 Mar 2009, 20:26 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Saru'mina, patroane!
Asadar, luati fisierul atasat si schimbati manual extensia din xls in amr. P.S.: Se ia un prieten si i se zice "'oaie, mi-am tras o pixda mistoaca da ta-su e cam damblagiu. Imi stie vocea si ma-njura de ma spurca de cite ori ma aude. te rog frumos, suna tu ca tie nu-ti stie vocea si cere cu maria, pe urma ma descurc eu!" dupa care pui telefonu' pe speaker, dat un pic mai usor, si-i infigi telefonu-n ureche amicului cu mesaju' "Vezi ca suna, vorbeste!!!" P.S.2: Pe mine m-a aflat tot cartieru', ca eram la terasa cind mi-au facut-o si-ntimp ce-l luam p-ala la morti, il rugam sa-mi zica unde sta, sa vin sa ma buleasca" This post has been edited by Marty: 5 Mar 2009, 20:40 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa si amr-ul ala cu ce plm se deschide
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
amr ti-l deschide telefonu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si nu e nici un program de pc sa-l deschida? ca io inca am telefon cu disc..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
da, se numeste windows media player
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
cu media pleieru am incarcat prima oara, inainte sa intreb..m-a ajutat gogule cu amrplayer 1.3
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
A, nu merge decat pe d-alea cu licenta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Deci lol rau!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Da nu prea are ala voce de tatal Mariei. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
CRezi c-am mai stat sa judec cind a-nceput sa-mi ia cenzurat la bairam?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
foarte tare aia cu mamaia....cred ca am sunat toata agenda....si i-am si inregistrat
![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ce tare e baba
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ydaniel |
![]()
|
pune aici 1-2 inregistrari:))
te rog. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
O busea rasul pe baba, si se auzea ala de-i sufla...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
daca aveti .amr si vreti sa le transformati in .mp3c folositi:
http://media-convert.com/convertir/ PS: abia astept sa pun pe cineva sa vorbeasca cu tatal Mariei ![]() 6 Mar 2009, 18:12: Care se "risca" sa puna inregistrarea cu farsa facuta ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 6 Mar 2009, 18:12 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 5 Mar 2009, 20:17) Salut, Ideea acestui topic este sa ne mai destindem. Ideea ... trebuie sa recunosc este preluata de pe un alt site. Despre ce este vorba? Ei bine, mecanismul este simplu: - se suna cu nr privat "victima" si i se pune de pe alt telefon (dat pe speaker) sau orice alta sursa de redare a unui fisier mp3 una din inregistrarile de mai jos. Dialogul care rezulta intre "victima" si inregistrare este savuros. In functie de cat de bine va cunoasteti cu "victima" se alege si farsa ... evident si de cat tine la tavaleala respectivul. Enjoy! Preferatele mele sunt : "mamaia" si "suna". ATENTIE: unele contin limbaj licentios! iote aci prima parte la " suna " ! Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:19 |