zgomot pe fata, se aude parca ar fi ceva rupt
![]() ![]() ![]() |
zgomot pe fata, se aude parca ar fi ceva rupt
PH-86-DAG |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 5 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1996 1600cm
- PH-86-DAG
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
suruburile care tin cadrul motor de sasiu.
verifica mai mult ca sigur de acolo este. am patit-o eu ... aporpo stie cineva undeva in bucuresti un atelier care sudeaza acele suruburi adica nu nu mai fie sa imi sudeze cadrul motor de sasiu ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
PH-86-DAG |
![]()
|
te referi la suportul motor ala mare de langa caroserie?
|
--------------------
dacia
nova
1996 1600cm
- PH-86-DAG
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Si eu aveam zgomote ssuspecte la urcarea pe bordura sau la denivelari si de vina au fost flansele de la amortizoare.
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
PH-86-DAG |
![]()
|
da dar am impresia ca se aude de pe partea dreapta s-ar putea sa ai dreptate,si cum verific astea?
|
--------------------
dacia
nova
1996 1600cm
- PH-86-DAG
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Si scutul face mult zgomot.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
mmi&g |
![]()
|
Nu stiu cum se verifica.
Eu am fost la service ,mi-au urcato pe rampa si au inceput sa miste de toate alea.Au vazut ca e in regula si au spus ca sunt flansele si asa a fost.Cred ca si ei au facut prin eliminare. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
PH-86-DAG |
![]()
|
si flansele alea se schimba greu?
![]() |
--------------------
dacia
nova
1996 1600cm
- PH-86-DAG
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Se schimba usor: desfaci amortizoarele din oala si din fuzeta(tre' sa tii contra cu o cheie tors pentru a putea slabi piulitele amortizorului), strangi arcurile cu presa si cam asta e!!!! Daca esti destept cumperi si niste rulmenti de directie(parca asa le zice)ce vin montati sub flansa daca imi mai aduc minte bine!!!! Nu sunt scumpi!
![]() This post has been edited by Eu Alex: 10 Mar 2009, 12:50 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Mai Alex, cand stii, si mai ai si scule, e asa de simplu! Mai greu e cand esti in ceata!
Din pacate, presa de arc e destul de rara, si NU e recomandat de a umbla cu improvizatii! (am vazut cam cum face au arc legat cu sarma care a cedat! Noroc ca nu a prins nimic in cale!) Mie mi s-a rupt colierul care tine capatul barei stabilizatoare fata pe brat; bineinteles ca a cazut si cauciucul ala si la denivelari batea ca un ciocan (adica la fiecare 5 m pe strazile din orasele minunatei noastre patrii)(adica mult mai frecvent decat ai descris tu, dar poate mergi pe strazi mai netede?) A fost doar o simpla sugestie, din experienta proprie Suruburile la care face trimitere Mihai sunt alea 4 mari care asambleaza traversele cu lonjeroanele, formand "cadrul motor"; in principiu, la ele nu se prea umbla, dar... Nu strica sa pui cheia (tubulara) pe ele sa verifici daca sunt stranse (operatia se face de sub masina) Spor la reparatii! This post has been edited by gti98: 12 Mar 2009, 08:48 |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
andrei_broasca21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 December 08 From: bucuresti ![]() |
eu am patit-o altfel si tot asa cu zgomote ciudate . dar intrun tarziu am vazut ca aveam suportu motorului care in tinea cutia de viteze in dreptul volantei sa rupt .
adika sa rupt din carcasa cutiei nu din tambur . si ca reparatie trebuie data jos cutia si sudata in argon cred ca asa se zice dar de un an merg asa si nu am prob . |
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
GT '98 / MPI 2002
- B-15-pyk, B-27-KZV
|
|
PH-86-DAG |
![]()
|
a fost unul din pivoti care la o constatare anterioara era bun
|
--------------------
dacia
nova
1996 1600cm
- PH-86-DAG
|
|
mmi&g |
![]()
|
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:25 |