[VAND] Jante SH Renault Tuxedo 16"
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Jante SH Renault Tuxedo 16"
alexbicapopii |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
de unde esti?
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
alexbicapopii |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, am uitat sa specific. Eu sunt din Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
in ce stare sunt anvelopele - cati km au?
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
alexbicapopii |
![]()
|
Anvelopele sunt in stare buna, nu au avut nici o pana, si au fost rulate aproximativ 7 luni. Ca numar de km, as putea estima cam 12000 km. Jantele de asemenea sunt in stare buna, singurul inconvenient este ca in momentul in care am luat masina de la Serus Renault, baietii mi-au dat jantele echilibrate cu plumbi normali, nu cei cu adeziv. Din acest motiv toate au cate o zgarietura mai pronuntata acolo unde a fost plumbul pus de cei de la Serus. In rest am avut grija de jante si pot spune ca arata foarte bine.
|
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ce vinzi tu sunt jante TUXEDO nu KUBERA...
Succes... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
alexbicapopii |
![]() ![]()
|
Dap, solidconvert, ai dreptate... mersi, am modificat in text!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|
parazituchel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 1 October 08 From: Brasov ![]() |
jantele sunt cu valve cu senzor de presiune?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
- BV-11-ASU cea mai buna masina e aia pe care ti-o permiti!!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Jantele au fost lovite?
|
-------------------- |
|
alexbicapopii |
![]() ![]()
|
In primul rand nu sunt cu senzor de presiune.
In al doilea rand am luat un sant in drum spre ploiesti o data si la scurt timp le-am indreptat la Auto-Soft. Au masini de indreptat bune si nu au aparut probleme. Estetic si tehnic, jantele sunt OK. 9 Mar 2009, 21:07: Miercuri astept sa vina un tip din Resita care mi-a zis ca le ia el 100%. Asa ca, miercuri seara o sa revin cu un update ca sa spun daca le-a luat sau mai sunt de actualitate. This post has been edited by alexbicapopii: 9 Mar 2009, 20:07 |
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Banuiesc ca ai un motiv intemeiat pentru care le vinzi, jantele Tuxedo arata foarte bine dupa parerea mea.
Daca nu se duc la Resita ofer 1000 RON si fac un drum la Bucuresti. Cate au fost afectate de sant, mai exact cate ai indreptat? Cum se comporta la viteza? This post has been edited by CataT: 9 Mar 2009, 20:42 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Motivul vanzarii sunt niste OZ-uri negre pe 17".
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
doar jantele ma intereseaza pe mine... si ar fi cam urgent...
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
alexbicapopii |
![]() ![]()
|
Scuze pt. cei interesati ca asa de tarziu am scris post-ul, dar am fost plecat intr-o delegatie si abia acum am ajuns acasa. Azi a fost tipul din Resita si le-a luat fara ezitare. In consecinta trebuie sa anunt ca nu mai sunt de actualitate, au fost date. Ca sa inchei... ce sa zic... sa se bucure de ele si sa le "ruleze" cu placere!
|
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Pe final, nu zici cu ce le-ai inlocuit??
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
alexbicapopii |
![]()
|
Raspuns pentru CataT:
Intr-adevar, jantele Tuxedo arata bine dar... am avut o fixatie de ceva vreme... mai precis faptul ca masina fiind neagra si jantele argintii... era o discrepanta prea mare... in plus jantele OZ sunt fenomenale!!! Mai exact sunt OZ Racing 35th Anniversary 7x17". Acum totusi am o problema in plus... sa imi gasesc alte aparatori de noroi pt. ca cele originale Renault care le aveam pana acum sunt la ora actuala mai ales pe spate total descentrate fata de noua pozitie a jantelor OZ care au ET37, fata de originalul Renault de ET45. Singura problema reala a jantelor Tuxedo este ca erau f.f. moi, se indoiau la orice sant sau groapa mai mare (dar nu excesiv de mare) cu buza dreapta. La viteza se comporta OK, a existat din fabrica o anumita vibratie care se simtea peste 130km/h, mica intr-adevar, dar era acolo. Cu anvelopele Michelin Energy originale era mai OK... dar dupa ce am pus Vredestein Quatrac 2, a fost mai nasol putin... banuiesc totusi ca anvelopele erau de vina. |
--------------------
Dacia
Duster
2012, Laureate 4WD
- B 206 ADU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:50 |