Mocheta-podea, Schimbare Mochata-podea Logan
![]() ![]() ![]() |
Mocheta-podea, Schimbare Mochata-podea Logan
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cauta pe la Bursa, la baietii care vand piese de Logan, sau in targul Vitan.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
silviu_79 are, dar ca sa fi mai sigur intreba aici
http://www.daciaclub.ro/-VAND-Capace-tiran...ml#entry1771755 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
aveti idee cum si cu ce se muleaza mocheta de logan pe profilul podelei? am facut rost de niste material identic si vreau sa-l bag pe dacie.
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mocheta nou nouta de Logan am vazut in Vitan. Am vazut intr-o duminica in zona alora de vand vechituri.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu v-as da alta idee: aveti mocheta faina, de ce sa o lasati sa se strice? Eu am manufacturat pentru toata podeaua niste mochete impermeabile si cauciucate. Sunt negre se curata super usor, nu se uda, si sunt fixate cu scai de mocheta originala.
Efect garantat ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:04 |