placute frana
![]() ![]() ![]() |
placute frana
naick13 |
![]()
|
||
![]() membru solnizar Group: Members Posts: 37 Joined: 13 February 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. dacia solenza
comfort
2003
- B 69 PUX
|
|||
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
solenza nu are senzor de uzura a placutelor de frana.daca placutele au venit cu senzor,spre exemplu cele marca ferodo,nu ii pui.cel putin eu asa am facut.cand am schimbat placutele.nu am pus acei senzori pt ca nu imi folosesc la minic.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nici nu ai unde sa-i pui pentru ca nu exista cablaj pentru asa ceva. SRN avea.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
cred ca alexandru nu se refera la senzori cu cablaj ci la senzorii mecanici acustici(niste bumbi din plastic in interiorul carora se afla metal iar in timp odata cu uzura placutelor in contact cu discul de frana se uzeaza plasticul iar cand metalul din senzor intra in contact cu discul te zgarie pe creier) care vin impreuna cu placutele ferodo
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
casto vs03skp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 March 09 ![]() |
solenza nu are senzor d uzura a placutelor d frana...
|
--------------------
dacia solenza 2004
dacia solenza 2004
2004
- vs03skp
|
|
razvancaine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 March 08 From: bucuresti ![]() |
solenza nu are dar pot avea placutele...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
danutonea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 September 07 ![]() |
Ca sa nu mai aveti probleme puteti pune placute de frana originale TEXTAR cum scrie in cartea tehnica care nu au nici un fel de senzor, numai ca sunt mai scumpe decat celelalte.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Ca sa ai apoi probleme cu discurile care se subtiaza, scartaitul inerent si funinginea de pe jenti.
This post has been edited by Fancyman: 24 Mar 2009, 11:46 |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Fancyman e putin ironic. Eu zic sa le zici clar oamenilor - sa nu lasam loc de interpretari nefericite.
Multi sunt de parere ca placutele de origine - Textar - sunt cam dure si uzeaza discul prematur. Deci se pare ca sunt altele mai bune decat astea. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
si care ar fi alea?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
S-a mai discutat si aici vreo 13 pagini: http://www.daciaclub.ro/placute-frana-slz-t4150.html
FERODO TAR 114 sau FSL 114. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Dar FERMIT sunt bune?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 24 Mar 2009, 14:13) Fancyman e putin ironic. Eu zic sa le zici clar oamenilor - sa nu lasam loc de interpretari nefericite. Multi sunt de parere ca placutele de origine - Textar - sunt cam dure si uzeaza discul prematur. Deci se pare ca sunt altele mai bune decat astea. Nu vad unde e ironia; ce-am spus eu e verificat de majoritatea user-ilor . |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
bun placute fata ....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Nu e o regula batauta-n cuie,eu la 110.000 km nu i-am schimbat inca si mai au destula ``carne`` pe ei.Se schimba atunci cand trebuie,trebuie inspectati din timp in timp.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
aha ok ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:32 |