acte vanzare-cumparare, cam ce ar trebui sa stiu?
![]() ![]() ![]() |
acte vanzare-cumparare, cam ce ar trebui sa stiu?
danutzdobrescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410 CL
1996
- GL-05-PYD
|
|||
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Salut! Stiu ca un prieten cand a vrut sa-si cumpere o solenza s-a dus la o firma din asta de intermediari. A semnat si el si fostu proprietar(tot procesul a durat max. 1-2 ore) si a asteptat sa-i schimbe numerele. SI-a facut RCA, Casco, etc. si masina a fost a lui. Dar repet, fostul proprietar nu a fost retinut decat vreo ora, 2. Ca intermediarii, cum le zice si numele, vorbesc cu politia.
Costul nu-l mai stiu sincer, dar ia vreo 500 roni cu tine. Bafta! This post has been edited by dacialover: 17 Mar 2009, 21:35 |
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Comisionul este destul de mare, la o astfel de firma, dar daca nu ai timp este ok.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
danutzdobrescu |
![]()
|
mai... timp este.. comisionul si mie mi se pare cam mare...
![]() ![]() de asta intrebasem pasii care trebuiesc facuti... |
--------------------
Dacia
1410 CL
1996
- GL-05-PYD
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gasesti aici : Link, tot ce doresti.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
danutzdobrescu |
![]()
|
ok. multumesc mult. in legatura cu certificatul de inmatriculare, stiti daca se poate face ceva... ? e posibila o autorizatie provizorie de circulatie?
|
--------------------
Dacia
1410 CL
1996
- GL-05-PYD
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Am si eu o dacie 1310 de vanzare , masina e pe firma , cumparatorul e persoana fizica. El insista ca trebuie sa-i tai eu factura pe firma mea.
Cum se procedeaza de fapt? cum fac? cam cat ma costa actele de vanzare? Ma duc cu el la un birou de acte auto? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Simplu
![]() Ii faci factura in care ii scrii marca , modelul, seria de sasiu (este foarte importanta) si seria de la motor. Te duci si o scoti de la financiar si ii dai actele , restu e treaba lui ![]() Tu trebuie sa ii dai urmatoarele acte : - factura albastra - fisa de inmatriculare cu stampila pe ea si certificatul de atestare fiscala - cartea masinii - talonul ( pe spatele talonului unde scrie "instrainat catre" treci numele celui care o cumpara , semnezi si pui stampila firmei) This post has been edited by AdrianSavu: 4 Aug 2009, 08:03 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
deci nu trebui sa-l ``car`` pe om dupa mine nicaieri nu? fac factura , fac fisa de inamtriculare(la majoritatea xeroxurilor de pe langa politie) , ma duc la administratia financiara , ii dau omului actele si drum bun nu???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
altum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 January 08 ![]() |
am si eu o problema...
am cumparat o dacie 1310 in 2006, am inregistrat-o la finante, dar nu am mai facut demersurile pentru inmatricularea pe numele meu(talonul fiind inca pe numl fostului proprietar).... acum vreau sa vand masina, dar nu stiu daca trebuie sa o inmatriculez prima data pe numele meu sau se poate direct pe noul proprietar? ce ar trebui sa fac? multumesc pentru ajutor ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
sonykel - Corect
![]() altum - Da se poate fara sa o inmatriculezi pe numele tau, faci un nou contract de vanzare cumparare , faci la fel cum ai facut tu cand ai cumparat-o This post has been edited by AdrianSavu: 4 Aug 2009, 08:19 |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
altum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 January 08 ![]() |
ok, deci merge, fara probleme...
doar ca, banuiesc ca trebuie sa fie prezent si vechiul proprietar.... multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
Nu ..nu trebuie sa fie prezent vechiul proprietar.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:00 |