PLANETARE
![]() ![]() ![]() |
PLANETARE
yooo Miky |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Ar fi o idee buna sa incerci sa iei de origine,dar sa cauti un pic pana gasesti un pret cat mai bun.Apoi sa te inarmezi si cu ulei pentru cutia de viteze,se va pierde din el la schimbarea planetarelor.Manopera nu am idee cat costa,dar prea mult n-are cum sa fie.Un service destul de ieftin de cartier,la ``Viorel`` pe la Aparatorii Patriei in Berceni.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
yooo Miky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
dap...am zis ca o sa caut pe undeva planetare de origine dar la un pret mai acceptabil,mai ieftine de 350ron nush dc gasesc(serv dacia le avea 400ron respectiv 4200),si sa merg acolo la serv sa mi le puna....chestia sti care e ...a nu mai garanteaza pt ele....si e normal....si mie frica sa nu iau iar teapa...ca acum nu mai sti ce e de origine....ca sunt italiene,spaniole,chiar si nemtesti....sa caut exclusiv made in france...are vre un efect?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
daca le gasesti cu 850 ron e bine..eu am dat vreo 900 si ceva parca,920...e ff indicat sa ti iei de origine,sa le pui intr un service autorizat dacia pt garantie,si sa eviti sa dai in gropi si sa franezi in groapa,din cand in cand sa ti ridici masina pe elevator sa pui un nene mecanic sa se uite.odata cu planetarele schimba si uleiul la cutie,asta daca nu l ai schimbat de curand.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
yooo Miky |
![]()
|
asta cu uleiul la cutie mia recomandat si mecanicul...am aproape 50000 cu ea si tocmai bine....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ia planetare de origine ca sa ai garantie la ele. Trebuie sa le montezi in service autorizat.
Din cate vad ti-ai cam luat belele. Masina e SH? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
naick13 |
![]()
|
![]() membru solnizar Group: Members Posts: 37 Joined: 13 February 09 From: bucuresti ![]() |
dar o intrebare curioasa.....
![]() ![]() |
--------------------
ex. dacia solenza
comfort
2003
- B 69 PUX
|
|
yooo Miky |
![]()
|
pt nh1980ro....da e SH sti care e chestia o am de 3 ani ...am fost 2 incepatoare pe ea si totusi sa comportat foare bine 2 ani,nam avut probleme bineinteles cu schimbarile de "bun simt":ulei,filtre...si aveam un prieten la serv ducand-o din cand in cand acolo....in momentu de fata vroiam sa mai aud pareri cu privire la planetarele astea afurisite...ca reconditionate mam lamurit...ma rog siau facut bani,asta e...in rest niciodata nam avut senzatia ca am bagat prea mult in ea
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Stai linistita, ca si a mea e SH, tot de 3 ani ..
![]() Eu am schimbat toate burdufurile la planetare, ca s-au tot spart. Eu iti recomand planetare noi, de origine, dar cumparate de unde e mai ieftin (cu bon fiscal) si schimbate in service autorizat. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ajuns sa schimb ambele planetare dupa 5 ani.... Cea pe dreapta a fost prima - cred ca in urma cu vreo 2 ani. Acum a urmat si cealalta.
Daca ai grija cu masina si schimbi planetara imediat ce burduful se ciupeste, atunci merita operatiunea. Eu insa nu am fost asa grijuliu.... am schimbat si eu un burduf dar era prea tarziu. Sincer manopera nu e chiar ieftina in ziua de azi. Asa ca decat sa te chinui sa schimbi burdufuri aiurea de multe ori... sau sa schimbi doar capat de planetara.... mai bine o schimbi cu totul. Eu in 2 ani tot ce am cheltuit la masina asta a fost un bec la far ! Asa ca merita si masina asta sa ii dau o planetara noua. Dar cum ziceam, daca merita timpul vostru si atentia, puteti sa fiti preventivi si atunci o mai lungiti. Planetarele astea model mai nou au un burduf mult mai rezistent - sper sa fie OK multa vreme. Bafta ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit o ''vorba'',ca burdufurile de planetara de Logan sunt din plastic ,sunt mai rezistente si se potrivesc si la planetarele de Solenza.Este adevarat?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
rectifica cineva planetare in constanta? pm , daca stiti careva
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Salut! mi s-a spart si mie burduful de la planetara de pe stanga
![]() |
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Daca te referi la cel de la roata, DA. Tre sa scoti planetara si burduful de la CV.
Ai grija ca iese si uleiul din CV pe partea stanga. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
ok.ms mult
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
si eu mi-am luat tzeapa cu planetarele din tunari, reconditionate, dupa 10.000Km au inceput sa bata, si as vrea sa le schimb pe amandoua, la cele de origine ma gandeam si eu
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
yooo Miky |
![]()
|
nu pot sa zic o tzeapa cele din tunari...am zis ca au facut bani pe care iam dat(2 planetare 360)...dar ma asteptam totusi sa tyna mai mult,in momentul asta cele reconditionate nu bat ca cele dinainte,cea de pe dreapta are un sunet ciudat in viraje mai stranse,mecanicul mia zis ca pot sa le mai tin,merg mai cu grija si totul e perfect...pana una alta strang bani...si bineinteles unele noi vor urma
![]() 15 Apr 2009, 16:30: dupa ce mia plimbato un pic mecanicul si mia explicat mai mam linistit fata de cum eram la inceputul topicului...treb sa recunosc pe mecanic il cunosc,ca dc era altul sigur zicea:"aaaa schimbatile ca nu mai tin" ![]() This post has been edited by yooo Miky: 15 Apr 2009, 16:30 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
eu am mers cu o planetara batand aprox 10000km si n a patit nimik.mai mergea,dar am schimbat o din cauza zgomotului pe care il facea,si pt ca un nene mecanic mi a zis ca poaet afecta cutia.am pus ambele planetare noi si asa poti aveabaza in planetare.problemele delicate le tratez numai in service urile dacia,cele minore le remediez singur sau in serviceurri mici...
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu am avut burdufu rupt la planetara stanga de 3-4 ori si pana la urma l-am lasat vreo 1 jumate rupt si a inceput sa tacane...
le-am schimbat cu unele de origine bineinteles si nam probleme mecanicu (il cunosc) mi-a zis daca vreau sa le duca la reconditionat,eu aveam un prieten care a dus planetarele la reconditionat de 2 ori si in 2 sapt s-au rupt(dupa cateva scartzuri incep sa se duca) asa ca am renuntat la ideea asta si am luat de origine ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
nh1980ro |
![]()
|
Bune alea de origine. Si te tin mai mult daca renunti la scarturi...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
cele originale mi-au batut pe la 33k/38k. le-am schimbat la nesti in berceni cu piese de origine si am 60k cu ele, fara probleme, inca nu bat. recomand.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
P3riculoS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 10 January 09 From: London United Kingdom ![]() |
Salut.. am si eu probleme cand virez stanga maxim si plec de pe loc.. imi bate ceva in partea dreapta nu se mai aude dupa ce pun rotile drepte.. sau in curbe stanga mai stramte daca intru putin mai tare imi bate ceva in dreapta .. oare e planetara ? poate ma lamureste careva si pe mine.. pana ajung la un servis .
astept un rasp |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 dCi 150 eco2 Dynamique TomTom 5Dr FAP
- MK 60 OXP
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, planetara dreapta e varza.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:55 |