despre costul distributiei
![]() ![]() ![]() |
despre costul distributiei
yooo Miky |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai erau vreo doua topicuri mai jos care se invart in jurul aceleiasi probleme. Si sunt puse si preturi destul de recente.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
yooo Miky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
dap ai dreptate...fiind incepatoare nam stiut exact cum e chestia....apoi am observat si nu mai aveam ce face...oricum ms
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
eu am dat 200 pe kit si inca vreo 80 pe cureaua de accesorii si pe cureaua de alternator.tot ca la planetare te sfatuiesc sa te duci la un service autorizat,pt ca treaba cu distributia e delicata.daca vrei iti recomand simpotrans colentina,e reprezentanta dacia.cred,ca,cu 150-200 roni scapi.crede mae un pret bun.eu nu am fost intr un service autorizat si mereu ma gandesc daca nenea mecanicul a facut treaba buna.sa nu schimbi pompa de apa decat daca are probleme.de asemeni rola intinzatoare daca ai ac,e vreo 200 roni,si nu se merita.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
am si io o intrebare asupra distributiei ca am 43k kilometri si acu acus vreau sa o schimb......io am fost si am intrebat si mia zis doar de o curea si de o rola care ajunge vreo 230 ron km asa.....in fine nui mare problema ca atat ajunge ci...ar mai terbui schimbata vreo curea rola etc?(mecanicu la care ma duc io si e ok tipu....a zis ca sa cumpar doar aia) da intreb ca poate a patit cineva cv c ana mai schimbat nush ce...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Kitt-ul de ambreiaj atat contine:rola intinzatoare si cureaua.Deci nu mai trebuie sa cumperi nimic in plus.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
aha ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
eu am schimbat distributia si ambele curele (cureaua de la alternator si cea de la servo) cu 450 ron cu tot cu manopera, in februarie la reprezentanta dacia.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
yooo Miky |
![]()
|
ai zis alternator,servo si aer cond. nu?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
curea de distributie+rola intinzatoare , curea alternator si curea pt servo. eu nu am clima.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
georgian2all |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 May 08 From: Braila ![]() |
Saptamana trecuta am schimbat distributia si m-a costat fix 600 lei :
- 200 lei manopera - 250 lei kit distributie (curea+rola) - 100 lei capac pompa de apa - 50 lei curea alternator |
--------------------
Solenza
solenza
2003/Rapsodie
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(yooo Miky @ 20 Mar 2009, 11:43) ai zis alternator,servo si aer cond. nu? Vezi ca difera cureaua de accesorii in functie de dotari. Adica e una mai scurta pentru cei care au doar servodirectie si una mai lunga pt cei care au A/C si servodirectie (in cazul tau). Si ar mai trebui sa schimbi si surubul care tine fulia pentru accesorii de arborele cotit. (e vreo 5 RON ala). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
yooo Miky |
![]()
|
ms...pentru completare....nu stiam de acel surub,probabil cami va spune mecanicul cand schimb....sapt viitoare gata!
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
daca ai avea drum pe la pitesti te-as ajuta eu cu 70 de lei manopera.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
yooo Miky |
![]()
|
ms...dar sincer prefer intrun service autorizat la chesti de genul asta....la altele ulei filtre mai merge dar asa...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mecanicul s-ar putea sa-ti zicca, ca merge si surubul vechi, dar ar trebui schimbat.
Si trebuie sa-i spui sa verifice ca nu-ti curge pompa de apa. Daca iti curge trebuie schimbata si aia (inca vreo 220RON). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
la amg din pantelimon 650 ron pt varianta cu aer si servo
|
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
yooo Miky |
![]()
|
650ron????? dar cat au facut piesele si cat manopera???nu stiu acum poate depinde de service.....
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
daciist |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 February 09 From: IS ![]() |
eu nu stiu de unde luati voi piesele dar eu am dat 12o RON pe rola si curea. nu am servodirectie si ac. si sunt de renault...uitati si poza...
DSC00940.JPG ( Size: 246.98k ) Number of downloads: 653 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da' tu de unde ai luat cu 120? Nu ne spui si noua?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
daciist |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 February 09 From: IS ![]() |
iasi...undeva pe langa gara Nicolina...e foarte adevarat ca sunt si magazine mult mai scumpe...de ex:
cautam amortizoare spate...la un magazin 150 RON ..la altul...100 RON...ambele BILSTEIN ...asa ca aveti grija ce si de unde luati... ....pardon...140 RON...nu 120 RON...distributia... This post has been edited by daciist: 23 Mar 2009, 00:09 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
|
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
yooo Miky |
![]()
|
am facut distributia:total piese(origine)+manopera(service autorizat)=560ron....a facut treaba buna
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
unde ?!
![]() |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
yooo Miky |
![]()
|
mai sus ai zis ceva de pantelimon....deci cred ca esti din zona,la motor service sper ca nu fac reclama,atat a facut cu factura in mana.....si ceva de obraz cal cunosc pe mecanic.....dar am vrut sa precizez cat e pe factura
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
QUOTE(yooo Miky @ 26 Mar 2009, 19:11) mai sus ai zis ceva de pantelimon....deci cred ca esti din zona,la motor service sper ca nu fac reclama,atat a facut cu factura in mana.....si ceva de obraz cal cunosc pe mecanic.....dar am vrut sa precizez cat e pe factura unde sunt astia ? stau in zona,dar n-am vazut motor service nicaieri.. |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
yooo Miky |
![]()
|
la diham in spate la benzinarie,bate pe google si ii gasesti,bafta!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Da' google ce vina are, sa-l bati?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
yooo Miky |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:29 |