Mașină zdrobită de un limitator de înălțime, Un om a murit, iar altul este rănit
![]() ![]() ![]() |
Mașină zdrobită de un limitator de înălțime, Un om a murit, iar altul este rănit
tkx |
![]() ![]()
|
||
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|||
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Acolo a fost asfaltat de 3 ori in ultimii 2 ani, ridicandu-se nivelul cu ~25cm, fara ca limitatorul respectiv sa fie ridicat si el...
Apropo de accidentul cu basculanta, un mic exemplu de cum se fac semnele de circulatie la unii d.p.d.v. rezistenta: 45387479.jpg http://www.courant.com/news/local/hr/hc-tr...0,2645878.story This post has been edited by MihaiD: 19 Mar 2009, 16:39 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
lucialina2000 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 April 08 ![]() |
americanul ramane american....dar noi traim in Romania! sunt ca si sigur ca vinovat de accident este cel care a decedat! el nu mai poate fi tras la raspundere!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 KISS FM
- BT 20 PAL
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine are chef/timp/curaj, sa dea o fuga pe A1 in dreptul podurilor peste autostrada si sa masoare distanta dintre asfaltul autostrazii si cea mai joasa suprafata a podului de deasupra. Cine gaseste 5.50m cat scrie la carte, are o lada de bere de la mine.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ultimul filmulet e chiar trist. Sa mori asa....
![]() Nu am inteles daca pasarela pe care a atins-o era ultima din cele 2 sau prima. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
prima
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Mar 2009, 17:50) Cine are chef/timp/curaj, sa dea o fuga pe A1 in dreptul podurilor peste autostrada si sa masoare distanta dintre asfaltul autostrazii si cea mai joasa suprafata a podului de deasupra. Cine gaseste 5.50m cat scrie la carte, are o lada de bere de la mine. ![]() pe a1 am vazut cu ochi mei cum un tir dadea in spate ca nu incapea pe sub autostrada,primu tunel ,iesirea care trece pe sub autostrada e langa aia care duce spre hornbach |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cred ca se intampla chiar des ca am vazut si eu vreo 2
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Dar de ce se folosesc limitatoare din fier, care cantaresc aproape 1 tona ?
Nu sunt suficienti 2 stalpi de fier si un limitator reflectorizant din plastic sau din fibra de sticla... ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pentru ca daca trece de limitator si ia la plimbare tevile alea de gaz nu-i bine...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai cine e atat de dobitoc sa rupa un limitator si sa mearga mai departe ?
![]() Bine, eu vorbesc de lucruri SF acum, ca imputitii aia de la drumuri nu-s in stare sa semnalizeze o groapa sau un sant... Cateodata se mai indura un Dorel si pune o creanga. This post has been edited by andu911: 20 Mar 2009, 03:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
E foarte bine cum sunt acum, dar eu le-as ancora in cabluri de otel de 50cm-1m. Poate ar trebui facute o idee mai usoare, altfel is sanse mari sa se rupa si acele cabluri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andu911 |
![]()
|
ete asa arata limitatoarele in tarile cu apa calda
![]() 2598220962_cde60b9b58_o.jpg height limit.jpg 1bridge01.jpg Sincer eu doar in Romania am vazut profile de fier de 10-20cm... This post has been edited by andu911: 20 Mar 2009, 13:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:52 |