accident la indigo
![]() ![]() ![]() ![]() |
accident la indigo
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pacat... RIP
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- 1
2003 , Scala Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Cat de usor paseaza raspunderea de la unii la altii...asta e romania...! E inadmisibil asa ceva!
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Niste concluzii:
1. Politistii nu stiu sa masoare.!Ma intreb ce stiu ei sa faca mai bine?! 2. Nu stiu cei de la drumuri ce au de facut in cazul in care se umbla la un drum, insa ce stiu ei cel mai bine e ca nu trebuie sa circului cu mai mult de 4.0 m. Oare daca grinda aia e la 4,19 m, nu cumva orice instanta il va dovedi, in mod corect, nevinovat pe sofer? Nu cumva in tara asta neglijenta unora platiti de noi, e pusa tot in carca omului de rand?!---> Vezi accidente in zone neiluminate si periculoase, nesemnalizate....samd. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cum ce fac ei mai bine... stau in boscheti cu radaru`, aia fac.
mi se pare mie, sau mai este un "limitator" de ala dar la locul lui ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mai este unul si s-ar zice ca acel camion ar fi trecut de ala....
Leitar edit: DESI daca ma uit inca o data la video, al doilea e in fata loganului. Cica Loganul era in aceasi directie de mers ca si camionu, adica in spatele camionului. Deci la bara a doua camionul nu ar mai fi ajuns, sau deja bratul utilajului era deja deplasat/indoit si astfel a putut trece fara probleme.... This post has been edited by driverx: 19 Mar 2009, 21:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
a intrebat-o pe taranca aia dca bara aia e fizata bine
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma mir ca nu au aparut de la tampitii astia de ziaristi intrebari de genu:
"Credeti ca logan-ul trebuia sa nu se striveasca in halul asta la greutatea limitatorului?" sau "Nu vi se pare ciudat ca airbag-urile Loganului nu s-au declansat?" Binenteles, intrebarile trebuiesc adresatei babei respective la care i s-a luat interviu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
lkn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 February 09 ![]() |
cat de greu era sa masoare dracului inaltimea aia si sa spuna cat e?Oricum sigur inaltimea era mai mica,n-a masurat-o nimeni dupa refacerea asfaltului.
e tare si tipul de la sfarsit ca cica de-aia s-a produs accidentul ca n-avea autorizatie speciala de transport.Da daca era cu hartia pe bord nu cadea grinda? |
--------------------
Opel Vectra
B2
2002
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
nu imi vine sa cred ce bine arata totusi loganul dupa ce a fost strivit de grinda.......cupola a fost taiata de pompieri pentru a scoate ranitul si cadavrul
This post has been edited by vladrehau: 20 Mar 2009, 08:24 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
![]() ![]() Nu vreu sa ma alatur de nicio parte dar i-l cunosc pe sofer decand eram mic si e un om foarte chitibusar ......nu mai spun nimic insa sa speram ca or mai fi si organe abilitate care STIU sa faca si dreptate. Iar cel care e reprezentant al drumurilor sau ce mama lui e ..se agita de 'numa numa' ..ca ei au asfaltat dar au ridicat si limitatoarele...bla bla bla ca sa se disculpe ei...ca ce depaseste 4m inaltime trebuie autorizatie....in fine.........a murit un om totusi ! DUMNEZEU sa-l odihneasca ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
vladrehau |
![]()
|
eu sunt convins 100% ca dupa reasfaltare nu au mai executat nici o masuratoare....si daca asfaltul s a ridicat 15..20 cm.....rezultatul e 4m.....ca asa zicea ...''la ultima masuratoare distanta era 4.2''.....mai e si balansul pe verticala ale ambelor vehicole ca nu cred eu ca stateau chiar fixe.....sigur balansau vreo 10 cm din suspensii !!!
This post has been edited by vladrehau: 20 Mar 2009, 11:21 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Absolut toti cei implicati in eveniment sunt niste bizoni!Cei care au asfaltat au micsorat distanta pana la grinda,AND nu a facut receptia lucrarii cu masuratori si eventual sa actualizeze indicatorul cu inaltimea,soferul nu trebuia sa se increada in indicator si trebuia sa treaca usor pe sub grinda ca sa vada daca trece sau nu,cei din logan au lasat garda jos si nu i-a pasionat ce face cel din fata lor,politia in loc sa-i cheme pe cei de la AND cu planurile podului si ale celor doua grinzi si sa confrunte cu masuratori precise cu instrumentele celor de la AND se ridiculizau singuri cu niste masuratori empirice iar reporterii au intervievat o baba care nu stia nici macar cum o chiama cu buletinul in mana.Asadar:Bizoni din toate partile uniti-va!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Ieri a sosit comisia de la Bucuresti, la noi, la TCH unde lucra omu' cu pricina, si cica a-r face o ancheta 'la sange'. Soferii care lucrau la Hidroconstructia stiau de asfaltarea drumului....oricum pica si soferul dar si cei de la AND. Dumnezeu cu mila..!
This post has been edited by aly_vo: 21 Mar 2009, 10:10 |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am vazut intr-un reportaj ca i-a spus cineva politistului ca s-a ridicat bratul dupa accident si ca degeaba masoara... si politistul a ridicat din umeri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vladrehau |
![]()
|
orice politist are 2 neuroni unul pentru clasa intai al doilea pentru a doua......primul neuron se gandea cum sa faca sa masoare distanta al doilea neuron a comandat ridicatul din umeri.....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
pana la urma s-a aflat cat avea grinda aia de la sol???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Dupa ce s-a zis tot la protv se pare ca utilajul acela(incarcatura) avea 4,90m iar intre sol si grinda aceea de limitare erau doar 4,20m. Soferul de pe camion este clar vinovat, sunt 70cm diferenta, sunt vizibili la ochi nu la masuratoare....in fine nu mai vorbim de incompetenta polistilor ca asa se intampla mereu, ideea este ca a murit un baiat nevinovat din cauza unui neatent. Ce ma mira este cum a scapat tatal acelui baiat care era indreapta, cica s-ar fi ferit ca nu avea centura....imi este greu sa cred totusi. Soferul loganului avea 2 optiuni in momentul ala vitale... care oricum pe monent nimeni nu le-ar fi putut respecta intr-o fractiune de secunda: ori pastra distanta suficient de mare fata de camion ca nu se stie niciodata cu nebunii astia(si asta chiar putea sa faca), ori cand a vfazut ca a atins grinda sa accelereze mai tare sa treaca de grinda ianinte ca ea sa cada, chiar daca exista riscul sa intre frontal in spatele camionului, dar cred ca scapa totusi cu viata....acum ... degeaba vorbim, intr-o fractiune de secunda nu poti sa faci nimic....RIP
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(bulan @ 21 Mar 2009, 09:58) Absolut toti cei implicati in eveniment sunt niste bizoni! ...,cei din logan au lasat garda jos si nu i-a pasionat ce face cel din fata lor ... Daca cei din logan au fost bizoni, inseamna ca eu sunt unul si mai mare. ![]() Ceea ce vreau sa subliniez este ca in fractiunile de secunda dinaintea accidentului nu gandesti totdeauna limpede. De aceea ar trebui invinovatiti cei care nu au respectat legea si nu cei care din diverse motive nu au fost destul de precauti. |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Parearea mea, ca si simplu datator cu parerea, cred ca soferul loganului era aproape lipit de masina care a agatat acel limitator, totusi din momentul atingerii lui si pana in momentul cand a cazut nu ar fi durat prea mult
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Cand ma gandesc ca as fi putut fi eu in locul loganului ... cunosc destul de bine zona respectiva
![]() |
--------------------
OOOO
A3
- BV03:-)
2010 / Vorsprung Durch Technik "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:32 |