tremurat pe verticala la 75 km/h
![]() ![]() ![]() |
tremurat pe verticala la 75 km/h
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam cu cate grame/ roata s-a facut echilibrarea? Parerea mea, bazata pe ideea pe care o am asupra calitatii montanelor e urmatoarea: ia de la un prieten 4 roti bune, incearca-le pe berlina ta si daca nu tremura stii de unde e: iti trebuiesc alte cauciucuri.
PS: opinia generala aici e ca Montana e de cenzurat, si poate ai remarcat si tu asta. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 24 Feb 2005, 14:05) Am echilibrat rotile si tremuratul persista. Directia e buna. Unii meseriasi au zis ca-i din cutia de viteza. Ce spuneti, s-ar putea sa fie de acolo sau de altundeva? Au mai patit si altii? ps masina are 52 mii kilometri, cauciucuri Montana, cele originare care se prezinta inca bine. La drectie nu s-a umblat, nu sunt jocuri, nu trepideaza. schimba cauciucurile!am un prieten care le-a schimbat la 11k km,cei drept in 3 ani.avea cam aceleasi simtome numai ca la el bateau si stanga dreapta |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi tremura destul de nasol incepand cu 70-80km/h, de la 90 in sus se aseaza frumos si nu mai tremura deloc. Orice berlina are din cate stiu eu un moment al ei in jur de 80 km/h in care tremura, vibreaza.
Daca sunt cauciucurile de vina atunci de ce nu vibreaza inainte sau dupa viteza asta, la fel si la faza cu echilibratul rotilor? Chiar daca am cauciucuri bune (good year fata, debica spate) se poate intampla ca de la craterele de pe sosele sa se deformeze ? |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pedro, orice masina are un moment al ei cand tremura, daca nu are roti perfec echilibrate. Si cand zic perfect nu ma refer la abaterea de 3-4 grame pe care ti-o lasa o masina de echilibrat de la noi.
Exemplu: eu la dacie am tremuratul pe la 60 la ora, la hyundai pe la 140. La ambele dispare la viteze mai mari. Ar putea fi de la o compunere a fortelor sau a frecventelor de oscilatie, nu ma pricep suficient la fizica. Ideea este ca intotdeauna cand tremura la o anumita viteza e din cauza cauciucurilor. Later edit: orice masina cu cauciucuri uzate, neechilibrate perfect, etc. This post has been edited by tatabobu: 24 Feb 2005, 16:14 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Aproape 100 % este de la gumele montana care mi-au facut si mie probleme din acestea dupa 7-8000 km-tremura masina intre 80-90 km/h (1310 Li).
Se ovalizeaza si nu mai ai ce sa le faci |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
fratilor eu am avut caucioace de firma si dupa aia am pus montana
![]() eu am aceeasi pb am deschis eu un topic.a mea face la fel |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tatabobu |
![]()
|
Schimbati cauciucurile cu unele noi, dar nu montana, si veti scapa de probleme daca jantele nu sunt patrate
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta am zis de la inceput dar no $!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Am si eu o intrebare la voi. Cum adicatelea tremura pe verticala?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
In gume sunt 2 cercuri de ceva otel, parca, alea se indoaie sau se rup, si adio... urmeaza sa se strice bucsi, rulmenti... dar sunt bune la carute
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
tatabobu |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Multumesc tuturor! Cred ca sunt gumele. Dar tot raul spre bine... Mecanicul o luat si el masina la probe si o diagnosticat aceeasi trepidatie. Dar el o mai observat ceva. Motorul turat, scos din viteza, pe loc - avea la 2000 si ceva de ture o vibratie. Asa ca l-o desfacut. O gasit o supapa dusa si o schimbat si garnitura de chiulasa care scapa ulei.
Acum trepidatia nu se mai simte chiar asa, dar totusi exista. Nu-mi permit acum gume noi ca m-o costat treaba asta 1 mil si vreo 8 sute. Iata cum arata nota: supapa evacuare 1-170.000 schim. supape 8-200.000 gr chiuloasa 1-160.000 coliere M+m 2-14.000 antigel 1l-68.000 silicon 1-59.000 gr galerie 20.000 pasta slef. supape 70.000 manopera se prezinta astfel: control 50.000 dr chiuloasa 580.000 spalat degresat 80.000 sch. sup+semi (slefuit) 300.000 compl. circuit rac. 96.000 reglaj simplu 34.000 total 1.800.000 Ce ziceti? E mult, e putin? Io nu am fost langa ei sa vad daca o facut toate operatiile astea cu toate ca mecanicul e de incredere. M-or chemat dupa 1000 km sa stranga chiulasa. Se pare ca io am nimerit una unde tijele sunt dintr-un material mai slab si se toceste conicitatea. Mi-o recomandat sa caut de la dezmembrari si sa iau tije de la o Dacie veche. Zic ca sunt convins ca e de la gume pt ca am oprit motorul la 90km/h venind liber si la fel la 75km/h trepidatia a revenit. Toate cele bune. |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 14:27 |