probleme cu frana, tine doar spatele si dreapta fatza
![]() ![]() ![]() |
probleme cu frana, tine doar spatele si dreapta fatza
sharicmax |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 August 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1991 TLX
- B 23 KZG
|
|||
gimsys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
verifica cilindrul poate e gripat , cu placutele cum stai ? discul e consumat rau ?
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
sal
mai bine incerca sa pui tot o pompa cu circuit dublu,e mult mai buna decat ce cu simplu,,,s-a mai zis aici:scoate racordurile de la poma si de la roata si suflale bine cu poma pana scoate aer asa cum da pompa,foloseste lichid de frana dot 4;e mai bun ....fa treaba cu suflatul intai si dupa asata scimba pompa;no sa coste mult la dezmemmbrari....bafta |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
sharicmax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 August 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gimsys @ 22 Mar 2009, 20:49) am desfacut si cilindru si tot cilindrul e bun discul e ok iar placutele sunt bune:D 23 Mar 2009, 12:17: QUOTE(neamtzu25 @ 22 Mar 2009, 21:17) sal mai bine incerca sa pui tot o pompa cu circuit dublu,e mult mai buna decat ce cu simplu,,,s-a mai zis aici:scoate racordurile de la poma si de la roata si suflale bine cu poma pana scoate aer asa cum da pompa,foloseste lichid de frana dot 4;e mai bun ....fa treaba cu suflatul intai si dupa asata scimba pompa;no sa coste mult la dezmemmbrari....bafta msk neamtzu25 osa incerc si revin sa va spun ce am reusit! This post has been edited by sharicmax: 23 Mar 2009, 12:17 |
--------------------
Dacia
1310
1991 TLX
- B 23 KZG
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
trebuie sa vezi ca-ti curge lichid pe la conducta cu pricina in primul rand, in al doi-lea rand, trebuie sa mearga, pentru ca la pompele de frana simplu circuit, este un singur pistonas care impinge tot lichidul din vas prin toate conductele.
Ia o pompa si baga aer pe conducta, poate ai ceva intepenit pe acolo, in cazul in care nu-ti vine lichid. Probeaza pe loc, cu masina suspentada daca apasa oarecum placuta pe disc, rotind de roata. Lichidul trebuie sa curga tot timpul fara bule, asadar eu zic ca este de la aerisire. Sunt extra multe topicuri deschide pe problema franelor, mai poti citi pe aici, poate gasesti solutia ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
sharicmax |
![]()
|
QUOTE(Adrian_Boy @ 23 Mar 2009, 17:25) trebuie sa vezi ca-ti curge lichid pe la conducta cu pricina in primul rand, in al doi-lea rand, trebuie sa mearga, pentru ca la pompele de frana simplu circuit, este un singur pistonas care impinge tot lichidul din vas prin toate conductele. Ia o pompa si baga aer pe conducta, poate ai ceva intepenit pe acolo, in cazul in care nu-ti vine lichid. Probeaza pe loc, cu masina suspentada daca apasa oarecum placuta pe disc, rotind de roata. Lichidul trebuie sa curga tot timpul fara bule, asadar eu zic ca este de la aerisire. Sunt extra multe topicuri deschide pe problema franelor, mai poti citi pe aici, poate gasesti solutia ![]() deci lichid imi da pe conducta respectiva si da cu presiune....deci nu e infundata placutele le impinge dar nu tine cum ar trebui.... ma gandesc totusi sa nu fie conducta fisurata si sa ia aer ca am aerisit`o in repetate randuri si lichid imi da dar se aude si un fasait ca si cum ar iesi cu aer lichidul...deci cred k o sa imi inlocuiesc conducta...totusi are cineva idee cat costa o conducta stanga fatza?s`ar putea sa ai dreptate ady....mersik mult!!! |
--------------------
Dacia
1310
1991 TLX
- B 23 KZG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:51 |