parbriz pocnit, casco?
![]() ![]() ![]() |
parbriz pocnit, casco?
Xpert |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 20 January 05 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol 1,4 8V 75CP
Fidji aprilie 2006
- VL-*** La urma urmei automobilul este numai un mijloc de locomotie!
|
|||
moradi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 August 04 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Salut. Am patit si eu asa ceva. Parerea mea este ca nu merita sa-ti strici CASCO pentru atat. Eu am fost la o firma de specialitate(lipeau parbrize sparte...etc) si mi-a rezolvat problema pentru 300K. Nu se vede dacat cu "LUPA" pentru cei curiosi. Cel mai important lucru este sa aplici in cel mai scurt timp o banda adeziva transparenta peste gaura, pentru a nu intra impuritati.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme
2005-1,5dCi,60kw
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai si atunci la ce platesc CASCO?
Mi-a luat casetofonul, m-am dus la CASCO, mi-a luat roata de rezerva, la fel. Si? nu mi s-a intimplat nimic, tot la fel am platit, adica am mai platit reintregirea care e infima. 300k? e totusi ceva, si sunt situatii cind baga aia freza (burghiul) in gaura, si cedeaza si se intinde crapatura. Asa ca mai bine CASCO. Se merita sa apelezi la astia cind n-ai CASCO si te costa parbrizul de la 4 mil incolo. In general cei cu SH straine. Xpert, vezi ca trebuie mers la politie si luata dovada. Le spui ca a sarit o piatra de la unul, dar nu i-ai retinut numarul. Ca Garcea e si fraieri...... This post has been edited by bomicabomic: 24 Feb 2005, 23:42 |
--------------------
x
x
- x
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
anumite firme de asigurari practica scaderea valorii contractului daca nu sunt dosare de dauna
adica, daca intr-un an nu ai nici un dosar la ei, anul urmator platesti cu 10% mai putin (ma rog, depinde de firma) eu ajunsesem anul trecut la o scadere cu 45 % a asigurarii, si ma gandeam uneori daca pt o paguba de 3-400.000 sa pierd avantajul asta PS la politie poti declara ca asa l-ai gasit in parcare, ca sa scapi de toate intrebarile... |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Haide bai platesc casco 7 milioane cu totul. Sa nu te arunci la casco pentru mai putin de 3 milioane e rezonabil nu pentru prostia aia de reducere ci pentru faptul ca asta implica un intreg show. Drum la politie, drum la asigurare, stat dupa constatator... Benzina si cam o zi pierduta valoreaza in ochii mei cam 4 milioane deci pentru o paguba mai mica de atit nu merita distractia.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
faci 4 mil pe zi si mergi cu SLZ ?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Fac 4 milioane in citeva ore. Problema mea este ca sint foarte lenes si restul saptaminii o frec
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 12:23 |