DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ulei de la turbo? dci 86 CP

pyngi
post 23 Mar 2009, 17:06
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Tg-Mures

Salut! La revizia de 20.000 mi-au spus la service ca au vazut ceva ulei pe la turbo, foarte putin si ca nu-i nici o problema si vedem la rev urmatoare.
Incerc sa explic ce am vazut: in spatele motorului acolo unde este turbina sub carcasa filtrului de aer se vede ceva ulei pulverizat foarte fin si uniform pana in locul unde intra acel tub (nu intrebati unde intra ca nu stiu) de inox, in partea stanga daca te uiti din fata. La 10.000 km imi lipseau cam 500 ml de ulei (la jumatate pe joja intre minim si maxim). Aveti idee ce ar putea fi? Ar trebui sa ma ingrijorez? Exista vreun furtun pe acolo care ar putea fi slabit? Sau o fi de la turbina? Masina trage foarte bine nici o problema. In schimb cand era noua am auzit un fluierat suspect cand luam piciorul de pe acceleratie, fluierat care insa a disparut dupa cca 5000 km. Daca are cineva vreo idee constructiva....

Mersi daniel_p am postat acolo. Aici se poate sterge.

This post has been edited by pyngi: 24 Mar 2009, 10:45

--------------------
Dacia Logan Kiss FM dCI 85 CP 2008
236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DMP
post 23 Mar 2009, 21:27
Post #2

Mumu' padurii

Group: Members
From: Bucuresti

Citeste pe topicul asta. Problema ta pare a fi identica.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 13:34
Forum Renault