Sunet ciudat cutie de viteze
![]() ![]() ![]() |
Sunet ciudat cutie de viteze
danni_zap83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|||
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ceva de genul asta am patit si eu.Am fost la un mecanic "de cartier" care a umblat la o bucsa de cauciuc din cate mi-a spus el.Acea bucsa cica ar fi unde se imbina manerul schimbatorului de viteze cu "articulatiile" ce duc in cutie(pe undeva pe sub schimbator) si incepuse sa mearga mai bine chiar avea cursa mai scurta intre viteze.Posibil sa fie si asta problema din moment ce ai masina de 9 ani,asta in caz ca nu s-a mai umblat pe acolo.
P.S.:Cand am zis "Ceva de genul asta am patit si eu." m-am referit la intratul greu in viteze,in special treapta 1. This post has been edited by accxdru: 24 Mar 2009, 22:39 |
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
si mie imi suna asa, dar in a 2 a numa, chiar dupa ce am reparat cutia de viteze. Concluzia: nu aveam ulei in cutie. Eu zic sa te uiti si la ulei
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
dupa ce ai schimbat cablul de ambreiaj, ai refacut cursa la ambreiaj?!?
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:30 |