DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> supernova, renault19

valentin23
post 26 Mar 2009, 20:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare, imi cer scuze daca am deschis un topic care mai exista dar tot am cautat si nu m-am lamurit. am inteles ca unele piese cum ar fi bucsile de la bascula si bara de torsiune, clemele de la bucsi (de la bara de torsiune) se potrivesc de la renault19 la supernova si sunt mult mai bune, daca cineva a folosit si se potrivesc as avea rugamintea sa ma ajute si pe mine, sau si alte piese care se potrivesc de la alte masini si sunt mai bune si inca o problema rulmentul 6202 de la rola intinzatoare ac stie cineva unde gasesc unul bun ca m-am saturat sa schimb dinastia romanesti de 5 ron bucata. multumesc frumos.

--------------------
dacia supernova 2001 - IF 02 VLL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 26 Mar 2009, 21:32
Post #2

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Nu te complica cu piese de pe renault 19. Daca chiar vrei sa iei ceva bun si ai bani, cumpara piese de ORIGINE RENAULT, adica piese originale, cu "holograma". Sunt cam dublu la pret fata de cele de srl dar isi fac datoria la fel cum si-au facut-o cele din fabrica. Am schimbat si eu recent bara de torsiune. In vitan cea de srl costa 60-80 ron (depinde de taraba) iar cea de origine costa 110-120 ron (in fct de taraba) si este bagat-a intr-o punga ce are pe ea abtipild cu holograma de renault.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
valentin23
post 31 Mar 2009, 22:17
Post #3

Membru incepator

Group: Members

maskat-ule da-mi si mie nr. tau de tel. ca vreau sa te intreb mai multe despre amortizoare.

--------------------
dacia supernova 2001 - IF 02 VLL
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 11:26
Forum Renault