Unde sa imi fac ochelari?, Din categoria topicurilor 'ce masina sa aleg'
![]() ![]() ![]() |
Unde sa imi fac ochelari?, Din categoria topicurilor 'ce masina sa aleg'
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
la oftalmolog ? sau , la medicul de familie , care sa iti faca o trimitere la oftalmolog
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
dute la Oftapro langa sediul PRO TV. sunt cei mai meseriasi...succes
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oftapro si eu recomand
![]() ![]() uite o harta ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Mar 2009, 10:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 28 Mar 2009, 10:24) ....acum 7 ani m-am operat la ei de strabism si am scapat de rame si de toate ![]() Asta explică multe... |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
anu trecut am mai fost la un ITP la ei asa just in case
![]() ![]() Din cate am inteles eu doctoritza deacolo a invatzat tot ce stie in america ![]() imediat dupa operatie am putut pleca acasa dupa ce m-am trezit si a doua zi vedeam fara probleme ![]() Bine a si costat operatia 500 euro pe vremea aia ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Mar 2009, 11:51 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 13:53 |