Radiator
![]() ![]() ![]() |
Radiator
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 28 August 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca este de cupru se poate cositori daca e din plastic nu prea ai ce sa ii faci
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
si cand ti-am zis sa ii faci bine daciei aleia si sa o duci la casat or sarit cativa pe mine ca de ce
![]() Ei hai sa zicem ca poate vrei sa o pui la punct cat de cat. Nu e ieftin. Nu te mai chinui sa carpesti radiatorul decat daca ai experienta la folosit letconul si cunosti foarte bine rolul unui decapant. Cel mai bine ar fi sa te duci la remat, prin targuri si sa cauti alt radiator. Un radiator lung pe la noi se vinde cu 30 de lei iar unul scurt cu 10 - 20. Nou, de brasov, e in jur de 2 milioane. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
eu as vrea sa-l fac mai mult deoarece e curat prin interior (nu are depuneri), nu are niciun defect inafara de ce sa intamplat acum si are si termocupla.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 31 Mar 2009, 04:59) si cand ti-am zis sa ii faci bine daciei aleia si sa o duci la casat or sarit cativa pe mine ca de ce ![]() Ei hai sa zicem ca poate vrei sa o pui la punct cat de cat. Nu e ieftin. Nu te mai chinui sa carpesti radiatorul decat daca ai experienta la folosit letconul si cunosti foarte bine rolul unui decapant. Cel mai bine ar fi sa te duci la remat, prin targuri si sa cauti alt radiator. Un radiator lung pe la noi se vinde cu 30 de lei iar unul scurt cu 10 - 20. Nou, de brasov, e in jur de 2 milioane. Bine ca ai spus la voi. Caci la noi e 100 lei unul mare si vreo 60-70 unul mic. |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Gasesi radiatoare la dezmembrari pe alese si la preturi rezonabile.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
"si cand ti-am zis sa ii faci bine daciei aleia si sa o duci la casat" nu cred ca-i faci mai bine unei masini daca o duci la casat.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
man, daca masina aia se taraie, sau tu ca proprietar nu stii ce sa ii faci, mai bine o duci la casat decat sa o chinui in continuare sa se miste.
Nici cu carpeli nu poti sa o tii. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai bine cumperi unu nou de sc romradiatore sa brasov;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:18 |