scurgere antigel, ?
![]() ![]() ![]() |
scurgere antigel, ?
ovidiu87 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Attached thumbnail(s) mod.JPG ( Size: 135.04k ) Number of downloads: 276 mod1.JPG ( Size: 138.06k ) Number of downloads: 325 |
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate ma lasa pe mine memoria... dar nu cumva acolo inauntru este termostatul ?
Intrebarea ar fi daca a umblat cineva acolo - poate ai schimbat de curand termostatul.... Baga o sticla de plastic taiata dedesupt - ii tai fundul - ca sa recuperezi antigelul ce curge. Si desfa suruburile. Eu nu am mai auzit sa curga la cineva pe acolo. Imbinarea e destul de precisa si are niste santuri. Poate nu a fost fixata cum trebuie. Desfa totul si pune din nou la loc cum trebuie - ai grija la canalele alea si la garnitura. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
nu s a umblat acolo niciodata...cred ca a venit momentul sa umblu:D
daca desfac acolo cam cat antigel o sa curga?doar ce este in borcan? Multumesc |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
si mie mi-a curs pe acolo la termostat rezolvarea e in felul urmator iei o cheie de 10 un lighean il bagi sub masina desfaci suruburile 3 la numar lasi sa curga ce e de curs scoti si termostatu(ai grija cand il pui sa fie in aceeasi pozitie_) garnitura de pe termostat o iei jos si o stergi bine si o bagi inapoi pe termostat iti mi trebuie un tub de silicon rosu sau negru (pt temperaturi inalte ) si pui pe ambele fete a garnituri montezi totu la loc bagi antigelu aerisesti si gata ai scapat de problema dar atentie sa nu pui benzina pe garnitura ca o distrugi bafta
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pune mana si desfa totul,dar in prealabil cumpara-ti un termostat nou.De origine e cam 70 de lei,dar poti pune compatibil(am folosit deja si eu,dar am vazut si la altii,merge mai bine ca cel de origine si pare mai trainic),e cam 13-15 ron.Garnitura probabil e pe duca,nici cu mama masticului nu o mai faci sa fie la fel de etansa.Nu costa mult,dar rezultatul e foarte bun,merita sa-i dai o piesa noua,n-are rost sa te carpesti,in curand vei ajunge sa schimbi cu piesa noua oricum.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
am inteles despre ce e vb, cred ca e posibil sa fie si termostatul blocat si cand accelerez iese pe acolo lichid ca se face presiune.am sa cumpar unu nou si gata
Multumesc de ajutor |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
|
|
lupulescualin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 17 January 09 From: hd ![]() |
vezi ca trebuie sa ai o garnitura si sa nu fie rupta sau mai bine cumperi un termostat nou
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- HD-85-PPP
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca garnitura este noua,nu trebuie sa etansezi cu nimic.Atenyie!Sa stingi uniform(din aproape in aproape suruburile)si bine.Apoi aerisire buna.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
cand mi se incalzeste motoru incepe sa arunce antigel in vasul de expansiune pe furtunul subtire,este normal? radiatorul se incalzeste deci termostatul functioneaza...am rezolvat scurgerea aia cumparand un termostat .
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu asta e rolul vasului de expansiune? Sa preia variatiile volumului din instalatia de racire?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
pai cred ca asta e rolul dar la fiecare accelerare curge in borcan si am crezut ca ceva nu e in ordine
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si asta este normal .
![]() Eu a trebuit sa schimb si termostatul si pompa de apa din cauza ca nu am schimbat la timp antigelul , asa ca nu le-am mai lasat nici pe celelalte sa imbatraneasca si totul merge ok . Fiecare face cum vrea si cum il duce buzunarul , dar daca puteti , face bine sa le schimbati . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(ovidiu87 @ 2 Apr 2009, 19:53) cand mi se incalzeste motoru incepe sa arunce antigel in vasul de expansiune pe furtunul subtire,este normal? radiatorul se incalzeste deci termostatul functioneaza...am rezolvat scurgerea aia cumparand un termostat . Termostatul avea garnitura cu pricina, sau se cumpara separat? Thx, |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ovidiu, sa inteleg ca ai rezolvat problema....
Da, pana se incinge motorul NU vine lichid pe acel furtun catre vasul de expansiune. Dar dupa ce se incalzeste, termostatul se va deschide si asa va ajunge si lichid pe acel furtun catre vas. Deci e normal. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
i96nds - Da am rezolvat o,cred ca garnitura mea veche era devina(termostatu l am verificat in apa fiarta si deschidea,deci mai este bun ) Totusi am cumparat altu cu tot cu garnitura.
Fancyman mi a spus vanzatoarea ca mai demult a avut si garnitura separat Multumesc la toata lumea This post has been edited by ovidiu87: 3 Apr 2009, 15:52 |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:06 |