pompa de benzina, cum fac?
![]() ![]() ![]() |
pompa de benzina, cum fac?
Eu Alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Are un pinten de plastic cu care se prinde pe acel cilindru din rezervor. Îl șimți la mână, e pe partea posterioară. Îl apeși iar apoi tragi în sus de pompă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
aha. merci pt info!!! in week o sa ma uit ca masina nu o am la bloc, e la curte si o sa te tin la curent!!! nu stiu cum nu am putut sa vad ala
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
a-i rezolvat?
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Eu Alex |
![]()
|
E pe naiba, am uitat complet!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Am rezolvat, se desface acel inel de metal printr-o usoara rotatie, mie mi-a trebuit o surubelnita si 2lovituri de ciocan si restul cum a zis Catalin: pe suportul ei din rezervor are un pinten micut,se tine apasat dupa care se trage pompa afara!!!
Treaba fiind rezolvata si eu uitand sa postez, cu scuzele de rigoare, rog un moderator sa inchida topicul!!! Multumesc! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:14 |