DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bataie spate, se aude o bataie in spate atat in mers....

Jupanul
post 6 Apr 2009, 11:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut.sunt posesorul unei solenza din 2004.am achizitionat-o anul trecut in iulie si nu am avut nici o problema pana acum.zilele trecute eram in masina 4 persoane + ceva bagaj...sa zic asa 350-400 kg incarcatura.intr-o curba s-a auzit o pocnitura pe spate ca si cum ar sari o piatra in aripa doar ca a fost un sunet ceva mai ascutit.am ajuns la destinatie si acum cand merg cu dansa goala se aud niste pocnituri inabusite ca si cum ar fi un zgomot facut de arc.pocniturile se aud atat in mers la mici denivelari cat si pe loc daca apas pe partea din spate.si daca apas mai tare se aude mai tare.
as vrea sa ma lamuriti si pe mine dak se poate....mentionez ca pe spate nu s-a schimbat nimic pana acum si masina are aproximativ 84000km.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - vs-xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lupulescualin
post 6 Apr 2009, 13:37
Post #2

Membru incepator

From: hd

vezi sa nu fie duse arcurile sau telescoapele.Eu dupa ce am cumparat o solenza am avut aceeasi problema cu zgomotele pe spate si o trebuit sa schimb telescoapele dar mai urmeaza sa schimb si arcurile.

--------------------
dacia solenza 2004 - HD-85-PPP
+
Nec
post 6 Apr 2009, 16:38
Post #3

Membru autentic

From: Constanta

Sigur ti sa rupt un arc de pe spate

--------------------
Solenza Scala 2003 - CT -- PMR
+
gabyu
post 6 Apr 2009, 21:09
Post #4

Membru autentic

From: Iasi

ai verificat bucsele de la telescoape?smile.gif....sar putea sa fie si alea:)tongue.gif.....vezi ca vin si alea de golf 2 fata-brat(numa ca alea originale au gaurile de 12 si tre sa le gaureasca aia de la service cu burghiu de 14,alea pirat ca prima data am avut pirat aveau gaura de 14:)....) ios foarte multumit de ele:P\
dar daca zici ca sa auzit intro curba si deodata sar putea sa fie un arc...tongue.gif...

This post has been edited by gabyu: 6 Apr 2009, 21:10

--------------------
Dacia Solenza 2004 Scala
+
Nec
post 7 Apr 2009, 01:14
Post #5

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(gabyu @ 6 Apr 2009, 22:09)
ai verificat bucsele de la telescoape?smile.gif....sar putea sa fie si alea:)tongue.gif.....vezi ca vin si alea de golf 2 fata-brat(numa ca alea originale au gaurile de 12 si tre sa le gaureasca aia de la service cu burghiu de 14,alea pirat ca prima data am avut pirat aveau gaura de 14:)....) ios foarte multumit de ele:P\
dar daca zici ca sa auzit intro curba si deodata sar putea sa fie un arc...tongue.gif...
*

Merg perfect fara sa te mai chinui sa maresti gaura bucsile de la bascula de la dacia 1310

--------------------
Solenza Scala 2003 - CT -- PMR
+
Jupanul
post 7 Apr 2009, 08:54
Post #6

Membru incepator

multumesc pentru sugestii....si eu ma gandeam ca e posibil sa fie rupt un arc
acum ma gandesc daca il schimb sa pun tot de solenza sau as putea pune arcuri care se potrivesc....eu stiu ....sa fie mai bune.....de logan de exemplu(ca as putea sa fac rost)
astept sugestii.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - vs-xx-xxx
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 13:33
Forum Renault