trage mai bine cu motor rece
![]() ![]() ![]() |
trage mai bine cu motor rece
cristianrobert |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|||
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
La mine, iarna, mergea ca o caruta... acum ma fac la liniute cu Forduri de prin 96
![]() ![]() This post has been edited by bylexus: 6 Apr 2009, 19:20 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
la rece iti da mai multa benzina si poate de asta, si la mine daca trag shocu un pic se "infinge" de zici ca nu e dacie, da si consumu...
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
pai a mea e pe injectie
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
pai si ai pompa electrica daca nu ma insel si normal ca iti baga automat benzina la rece mai mult ca sa nu moara motoru(eu trag shocu, cam acelashi lucru).poate nu lucreaza la fel de bine bujiile la cald...
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
cristianrobert |
![]()
|
bujiile sint bosch noi wr 8bc+
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ți se pare.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
aerul rece e mai bogat in oxigen formand o ardere mai puternica
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Corect, dar nu mai bogat, mai DENS. Aici însă e vorba de MOTOR RECE, nu de vreme rece...
This post has been edited by MAERSK: 6 Apr 2009, 21:50 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
geopsi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 12 September 07 ![]() |
si eu am observat asta. nui vorba de soc daca e tras sau nu. daca e tras trage mai bine la turatii joase dar la turatii mari nici nu ajunge!
e vorba ca motorul fiind mai cald degaja caldura si aerul care intra in el e mai cald implicit mai sarac in oxigen si puterea e mai mica... la masinile cu turbo exista special un intercooler care raceste aerul care intra in motor! |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
da poate ca ai dat sa traga aer cald de la galerie si acum cand sa incalzit ai uitat sa o mai dai inapoi, merita verficat zic eu
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
cristianrobert |
![]()
|
la mine nu mai are clapita aia de redirectionare aer trage pe amandoua gurile dar acum citeva zile i-am pus capac la aia dinspre motor
This post has been edited by cristianrobert: 8 Apr 2009, 19:03 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:51 |