Far Crapat
![]() ![]() ![]() |
Far Crapat
YonutzSchumy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|||
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Foarte posibil sa nu se gaseasca doar sticla,fiindca farul vine din fabrica etansat cu silicon(sau ceva de genul)de obicei obiectele care sunt lipite nu prea se gasesc separate.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Eu am gasit geam pt farul din bara, dar ala e fixat altfel. Cred ca poti incerca si la dezmembrari (parca e la fel si la SN). In caz disperat, poate de Solenza (desi nu am studiat prea aproape, parca sunt diferente)
Bafta la cumparaturi! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Se gasesc separat si geamurile ,am vazut eu la un magazin dar nu stiu cat costa. Se curata bine rama aia de plastic a farului si se lipeste cel nou cu mastic (batoane dalea de mastic alb sau gri).
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
verifica si urechiusele de prindere ale farului sa nu fie rupte din lovitura ca atunci trebuie sa iti iei far nou, si macar nu mai dai banii pe sticla aiurea.
ps daca farul este bun si sticla doar crapata atunci iti recomand un adeziv de lipit crapaturile in parbriz , daca esti din bucuresti gasesti la best glass , nici nu o sa se mai observe. ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
se gasesc sticle dar foarte greu.. cel putin la mine in oras am gasit dupa multe cautari
![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
eu mi-am schimbat ambele sticle la faruri...
e un magazin pe luica (unde intorcea inainte 102) 25ron sticla 130ron farul. se lipesc cu silicon...acu mi-am dat seama ca acele cleme de care spunea mihai0070 mai sus am si uitat sa le pun ![]() This post has been edited by Onyx: 9 Apr 2009, 12:28 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Farul merge nu are nimic doar sticla e crapata ( destul de serios are si o mica gaura - sper sa nu intre apa in far) ...dar nu gasesc cica trebuie sa dau comanda ! Nu sund din bucuresti ci din Onesti
![]() This post has been edited by YonutzSchumy: 9 Apr 2009, 16:32 |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
accxdru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pana gasesti sticla,lipeste ceva scoci incolor ca sa nu dai dupa aceea banii pe far.
|
--------------------
Dacia-a fost o data
Nova GTi-a fost o data
1999
- B 02 REJ E un bat numit "frana de mana".Trebuie sa-l culcati inainte de plecare.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:05 |