ulei, unde se consuma
![]() ![]() ![]() |
ulei, unde se consuma
nad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|||
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
La tine e posibil sa consume pe la semeringurile de la supape. In oras nu mergi mult timp iar motorul nu apuca sa se incinga tare. La drum lung cu turatii de peste 3000 rpm poate aparea un consum de ulei. Oricum la tine nu e mare, in 600 km consuma aproximativ 500 ml de ulei dupa spusele tale. Cat de des faci schimbul de ulei?
Consumul poate aparea si datorita uleiului de o calitate slaba. |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
nad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
acum am un ulei luat chiar din budapesta(nu stiu exact cum ii spune numai daca mauit pe bidon maine),dar am avut si elf 15w 40 si texaco 15 w 40 luate de la noi,texaco l-am schimbat la un service si mi-a zis ca pot merge cu el 8000 dar nu am mers dacat vreo 6000 si l-am schimbat,cu actualul am cam 4000 si ma gandesc sa-l schimb deja
|
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Un ulei mai gros, cum ar fi 20w50 nu crezi ca te-ar ajuta?Deoarece fiind mai gros normal ar fi sa nu il pape asa usor.
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e normal sa consume:)
cu ce viteza ai mers? daca si cu 20w50 consuma:)-vezi care e pb mai in detaliu:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Daca uleiul e de proasta calitate e posibil sa se arda mai repede decat e normal si de aici consumul exagerat.
Am patit ceva similar dupa revolutie cu un ulei unguresc Carrier. Daca bagam Shell nu il consuma, daca bagam Carrier consuma peste un litru la mia de kilometri. This post has been edited by Amedeus: 15 Apr 2009, 06:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
nad |
![]()
|
viteza legala peste tot,pe autostrada 120-130km/h
|
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Daca nu ai depasi 100 km/h, nu ar mai consuma atat.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 |