DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor completare CERERE INVITATIE pentru viza R.Moldova, doresc viza pentru a intra in R. Moldova

dragoselu
post 21 Apr 2009, 20:19
Post #1

SB-12-UST

Group: Members
From: Sibiu

Salut! Nu stiu daca printre membrii forumului e vreun basarabean ce ar putea sa ma ajute sa completez un act pentru obtinerea vizei de intrare in Republica Moldova. Eu sunt cetatean roman, iar sotia e originara din Basarabia.

Am asadar cateva neclaritati despre cum sa completez CEREREA INVITATIE luata de pe link-ul: http://www.mai.md/serv-ro/bir-migr/ , e vorba de acea invitatie care se obtine de la persoana fizica sau juridica, PRIN Biroul migrație și azil de la Ministerul de Interne Chisinau.

Cum ar trebui sa completez la urmatoarele puncte:
1) « Domiciliat.....(se indica tara, regiunea » : scriu Romania si adresa postala sau regiunea Galati – Moldova ??)
2) Locul perfectării vizei (Chisinau?? Bucuresti?? RepublicaMoldova?Romania? Biroul Migrație și Azil al
Ministerului Afacerilor Interne R. Moldova?)
2) Intrarea în RM: din (Romania?)
3) Durata sejurului în Republica Moldova (cate zile sa scriu? As vrea sa am viza cu intrari si iesiri multiple dat fiind faptul ca persoana care ma invita e ruda cu mine, in urma casatoriei, respectiv socru)
4) Date despre șederea anterioară în Republica Moldova în ultimul an (anul, luna, durata: ce as putea scrie aici? Cate zile am stat de la ultima intrare si pana la ultima iesire din Moldova??)
5) Asigurarea medicală va fi efectuată din contul (aici ce scriu? Din cate am inteles de la Consulatul R.Moldova de la Bucuresti, asigurarea medicala nu e obligatorie)
Lamuriti-ma, dragi frati de peste Prut sau romani care ati mai completat o asemenea invitatie caci sunt cu ochii in ceata ! Pun la atasamente si CEREREA de INVITATIE scrisa in Word ca sa vedeti mai usor despre ce e vorba.

Cu stima,

Dragoselu

Attached File(s)
Attached File  CERERE_INVITATIE_ro_1.doc ( 30.5k ) Number of downloads: 80

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ydaniel
post 21 Apr 2009, 22:42
Post #2

Adrenaline junkie!

From: black sea

ce inseamna ''Patronimicul ''?

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
klaus
post 22 Apr 2009, 09:28
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

"Nume de familie" (numele dupa tata)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Marty
post 23 Apr 2009, 15:40
Post #4

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

1. Adresa completa, ca-n buletin.
2. Locul de unde vei obtine viza (ambasada, granita, etc.)
2. Punctul de trecere
3. nedeterminat
4. Durata sederii, adresa, motivul
5. Propriu (iti faci o asigurare medicala inainte sa pleci)

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Executron
post 23 Apr 2009, 17:31
Post #5

Membru fan UAP

From: Bucuresti

E numai pt slavi treaba asta.

Pe tatal meu il cheama Gheorghe. Atunci pe mine m-ar chema Adrian Gheorgheovici Xulescu. Adrian prenume, gheorgheovici patronimicul si xulescu numele de familie.

La ei sunt scrise in buletin toate si cand te adresezi unei persoane e elegant sa folosesti prenume + patronimicul, nu numele de familie.

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 12:10
Forum Renault