Ac, Insuficient aer rece
![]() ![]() ![]() |
Ac, Insuficient aer rece
Koffy |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|||
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
sa nu fie infundat capacu de la aeroterma sau sa aiba ceva pe acolo , yo am patito cand am luat masina am gasit acolo o carpa
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Koffy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
Pai ar cam trebui dat bordul jos nu ?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
poi nu ridici capota si te uitii in partea stanga e o cutie neagra in stanga ei e un capac (cel care trage aer de afara ) baga mana, cat iti ajunge, pe acolo sa vezi daca e ceva in acea gura ca s-ar putea sa fie infundata cu frunze
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Asa cum zicea si DJMaxx merita sa verifici daca nu e infundata admisia de aer in aeroterma sau tubulatura aerotermei de sub bord, dar ar putea fi si motorasul de la aeroterma care se defecteaza de obicei din cauza faptului ca intra apa in aeroterma (si eu l-am schimbat pentru ca facea zgomot). Se potriveste motorasul de aeroterma de la dacia CN (30-40RON) in cazul in care trebuie schimbat.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 09:10 |