palier amortizor, ci-i ala?
![]() ![]() ![]() |
palier amortizor, ci-i ala?
dadu221 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|||
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
..cred ca te referi la bucsa palier amortizor(sunt in capatul amortizorului din cate stiu eu). Cred ca le gasesti si separat.
This post has been edited by Marco24: 23 Apr 2009, 23:06 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
care dintre cele doua capete?
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
...la capatul superior, unde vine prins telescopul de caroserie si se cumpara odata cu amortizoarele. Este o bucsa cu rulment...nu cred sa fie si la cele pe spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
dadu221 |
![]()
|
meris mult marco. Am intrebat ca s astiu daca nu cumva mai bine schimb si amortizoarele decat sa investesc in bucsile alea si in manopera. Presupun ca mai este inca un ulment in afara de cel mai sus amintit , nu. Ma refer la cel care face probleme la bracatul rotilor (fie ingreuneaza fie sacadeaza) sau este vb de acelai rulment de la bucsa cu pricina?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
dadu221 |
![]()
|
am vazut astazi ins farsit cum arata si :
1, nu cuprinde nic un rulment 2. nu se vand impreuna cu amortizoarele |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:44 |