Break Diesel?, Help!
![]() ![]() ![]() |
Break Diesel?, Help!
Lelu_s |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia break
Break
2001
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ar merge motoru de papuc dizal, dar nu stiu cum e cu cutia....
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Mai bine o instalatie de GPL daca te intereseaza economia de carburant.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sfat.
Caroseria de papuc diesel e putin modificata si intarita, ca sa reziste la vibratii. Se va fisura la imbinari. A doua, omologarea e greu de obtinut, ar trebui sa mergi pe o schema care a mai fost facuta. Se vor gasi chichite, taxa si spaga destul de mari, insumate cu costurile de productie, ajungi undeva la cer. Stai potolit, parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lelu_s |
![]()
|
da...insa motorul ramane acelasi. Am vazut, la batranele, de prin 90, motoare de golf, de passat(anii'80-'90), si am ramas placut surprins de asezarea cutie de viteze, care nici nu se compara(trecand cu vederea, zgomotul.) dacia, din 2001, e euro 2, cred, si ma gadeam la un motor de golf 3, diesel. insa, apar intrebari, se potriveste? e tot euro 2? care ar fi pasii, pentru omologare daca se poate?
<span class='edit'>27 Apr 2009, 10:53:</span> vis-a-vis, deaia ma interesez, sa sstiu daca ma potoloesc, sau nu. ideea e ca nu am suficienti bani, sa trec pe o masina completa diesel, si fac multi km zilnic. de aici, ideea de economie de carburant. This post has been edited by Lelu_s: 27 Apr 2009, 10:53 |
--------------------
Dacia break
Break
2001
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, pentru golf se gaseste carterul ambreiaj turnat de fabrica, dar nu se potrivesc pe el motoare de generatie noua cu euro.
Oricum, ce vrei tu sa faci, sare de mia de euro lejer. GPL, vorba colegului. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
1,6 de VW, ala vechi, gasesti si flansa la el, nu pune junghiul de 1,9D de reno ca nu castigi decat probleme, are tot atata putere decat 1,4 benzina de Dacie, o idee mai mult cuplu, consuma la fel, e mult mai greu, nefiabil..samd.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Nici 1.6TD de Golf 2 care s-a pus pe unele dacii pe la sfarsitul anilor '80 nu sare de 65 de cai cu tot cu turbo.
Ca sa nu mai vorbim de zgomotul din interior... This post has been edited by maryus_83: 27 Apr 2009, 11:34 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
1,6 d 54 cp
1,6 td 70cp by vw.si sunt f fiabile motoarele;) muuuuuuuuuult mai fiabile decat Q:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
GPL-ul e cea mai buna solutie daca te intereseaza economia de carburant.Si nu ai nici o problema cu omologarea,nu mai modifici nimic la masina...ramane silentioasa.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Lelu_s |
![]()
|
da..am inteles. va multumesc:)
|
--------------------
Dacia break
Break
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:21 |