DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dacia logan, stergerea ECU la dacia logan

coly_al_baitz
post 7 May 2009, 16:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

vroiam sa va intreb daca la o reparatie generala la logan, ECU nu mai merge cum trebuie si da erori multe chiar daca lai pus la punct daca ii sterg ECU si ii pun valorile indicate in tester de ex. cutia de viteze,a.c.-ul,si multe altele o sa mai merga la fel ? big_wheel.gif

am un tester de la DELPHI pt. logan si cu el pot sa sterg ECU si sai rescriu valorile de ex. cutia de viteze,a.c.-ul,si multe altele dar nu am mai facut asa ceva si mi-e sa nu fac vreo prostie si sterg calculatorul aluia si sa plece pe platforma 1zhelp00.gif

This post has been edited by coly_al_baitz: 7 May 2009, 20:16

--------------------
dacia logan 1.5 dci 1.5 dci 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 7 May 2009, 18:39
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cred ca ar fi necesare mai multe detalii. Despre ce erori vorbesti, despre ce valori sa pui etc.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
AL
post 11 May 2009, 12:42
Post #3

Member

Group: Members
From: Bucuresti

eu cred ca cineva e in cautare de clienti pentru modificari... e greu de crezut ca are scule si soft dar nu stie ce sa faca cu ele... topicul se inchide... daca totusi cineva doreste sa-i dea informatiile solicitate, i le poate da pe mesageria privata

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 03:17
Forum Renault