merita sau nu?, dsn
![]() ![]() ![]() |
merita sau nu?, dsn
mickysiatat |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 April 09 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
sper sa vina
:-ss
curand
- ct ** *** Faci dus,nevasta se uita ingrijorata/
La apometre,sa vada cat o sa vina apa calda/Inseamna ca traiesti in Romania,e o treaba ciudata.. |
|||
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Depinde ce urmaresti la o masina... Eu am dat 95 mil pe ea anul trecut in APR, este echipare Rapsodie, avea in plus alarma, 2 gume noi, cu 53.000 in bord, cu tobe si amortizoare spate noi, fara rugina, fara zdranganituri la haion dar cu apa in interior (rezolvat cu 80lei) si urme de accidente usoare reparate (revopsit usa stanga fata, capota, bara fata...) si nu imi pare rau nici acum... Vezi sa fie ok masina, sa nu aibe prob la ambreiaj si vezi cat poti trage de pret, pe criza asta orice cumparator cred ca poate scoate pretul lui la orice produs cumparat!
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
mickysiatat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 April 09 From: Constanta ![]() |
De pret nu prea stiu cat pot sa trag.. sa zic un 1800.. pt ca doamna in cauza m-ar ajuta si in alt sens m-ar lasa sa ii dau banii in rate.. cam intr-un an.. nu stiu ce sa fac.. pentru ca masina e intretinuta zic eu dupa cate o stiu pe proprietara. nu e genul de om sa lase masina in parcare sa zaca acolo.. de exemplu a avut parbrizul ciobit de la griblura si fisura s-a intins pana in coltul dreapta sus. cum a procedat? a fost si a schimbat parbrizul, desi de dsn normal nu ii mai pasa pt ca de cateva luni conduce un logan face lift full option :x
|
--------------------
sper sa vina
:-ss
curand
- ct ** *** Faci dus,nevasta se uita ingrijorata/
La apometre,sa vada cat o sa vina apa calda/Inseamna ca traiesti in Romania,e o treaba ciudata.. |
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu miam luat masina destul de recent pe 13.04.2009 pe masina am dat 2.200 de euro model clima 42.000 km ( nush dqaca reali sau nu ,dar pana acum tind sa cred ca sunt reali ) probleme grave nam avut pana acum c uea in 2.000 de km cat am facut cu ea pana in prezent ..parerea mea zic ca e o masina buna pret- calitate
![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:37 |