[VAND] Renault Megane 2, an 2007
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Renault Megane 2, an 2007
thektalin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 7 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|||
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Unic proprietar? Masina a fost implicita in vrun accident?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
thektalin |
![]()
|
Primul proprietar, usor accident, dar nu e problema, din cele 8 airbaguri dotata, doar cel din dreapta a sarit, mai multe detalii, la telefon sau pe yahoo.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Vezi ca minti cand spui ca a sarit DOAR airbag-ul din dreapta! Cele frontale sar impreuna.
Ca ai pus airbag pe volan, asta-i alta discutie. Calculatorul e inlocuit sau nu? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
thektalin |
![]()
|
Daca asa s-a intamplat, nu poti sa ma acuzi ca mint :|,si nu e frumos sa acuzi pe cineva ca minte. Nu e inlocuita la ea niciun calculator, se poate verifica.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cu alte cuvinte, chiar daca ai inlocuit volanul, airbagurile tot nu mai functioneaza.
Si de ce nu te poate acuza hellcat ca minti? Nu e asa? LE Oricum vad ca cu asta te ocupi... samsarii nu sunt bineveniti aici. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
thektalin |
![]()
|
Nu am inlocuit volanul, daca inlocuiam volanul nu inlocuiam mai bine toata plansa de bord? ca sa fie treaba treaba, nu?
Pentru ca nu mint, asa s-a intamplat. Nu cred ca are rost discutia asta, cine e interesat de masina posteaza, cine vrea sa faca misto, sa faca pe alte topicuri, voi mai raspunde cu up la 24 de ore cel putin si cu raspunsuri la intrebari serioase si la cineva care e interesat de masina. O zi buna. Nu sunt samsar :|, daca am 2 masini, inseamna ca sunt samsar? :|, eu zic sa te mai gandesti. Si cred ca nu stii ce inseamna samsar( e mult offtopic aici, dar asta este). |
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
2 masini?
Ai anunturi pentru vreo 8 masini numa' pe primele 2 pagini de google. Opel, Clio, Dacia, Golfuri... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
thektalin |
![]()
|
Dacia a fost a tatalui meu si am dato, daca anunturile au ramas, asta este. Proprietarul nu eram eu. Opel nu am asa ceva,la cele cu opel mai e un numar de telefon(daca nu stii cum se pune un anunt pe acel site cu targ, intereseaza-te). Am doar astea 2 masini, proprietate persoanala. Daca nu ma crezi vi si facem o constatare si mergem si la circa financiara si intrebam si cate masini am pe numele meu si vom vedea. Nu umblu cu masini daca nu sunt pe numele meu, doar ii ajut pe altii sa si le publice pe internet care saracii habar nu au de asa ceva:|. Mai vb,si-n calitate de moderator , sa lasam offtopicul aiurea. Daca ai vreo nelamurire suna sau da un pm pe yahoo. Nu mai zic nimica de acest subiect.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mecedes 209
Dacia Supernova Golf 3 unicat Audi B4 Renault Clio O fosta 1310 pe benzina Piese opel Dacia nova Fuse si un Kawasaki Gpz 500 la un moment dat Trebuie sa recunosc, nu am avut eu in toata viata mea cate masini ai vandut tu in ultimii 2 ani... Si informativ: 1. La accident frontal UCE airbag comanda ambele airbaguri fata. Insa schimbatul unui airbag de volan e 50 -100 euro, insa toata plansa duce peste 300 (numai plansa). D-apai manopera de demontare/remontare. 2. Dupa accident frontal in care au sarit airbagurile se schimba UCE airbag (daca ai noroc de un UCE cooperant, se reseteaza, de cel mult 3 ori) 3. Dupa accident cu sarit de airbaguri se schimba centurile utilizate in momentul coliziunii 4. Dupa un accident cu sarit de airbaguri martorul de airbaguri ramane aprins daca nu se schimba (reseteaza) UCE airbag. Intrebarile mele: a) s-a schimbat UCE airbag? b) daca spui ca nu, UCE airbag s-a resetat cumva? Nu da eroare de senzori accelerometrici? c) martorul din bord e stins sau e acoperit sau e dezlipit de pe placa tabloului de bord? d) airbagul de la volan are airbag in el? e conectat pe contactorul circular? e) s-a schimbat vreo centura de siguranta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
thektalin |
![]()
|
CODE Intrebarile mele: a) s-a schimbat UCE airbag? b) daca spui ca nu, UCE airbag s-a resetat cumva? Nu da eroare de senzori accelerometrici? c) martorul din bord e stins sau e acoperit sau e dezlipit de pe placa tabloului de bord? d) airbagul de la volan are airbag in el? e conectat pe contactorul circular? e) s-a schimbat vreo centura de siguranta? Raspunsuri: a) nu ![]() c) e aprins la bord o cheie si sta mereu aprinsa d) are airbag in el, si e conectat e) nu niciuna, functioneaza toate la fel, daca nu pun centura piuie ala de te scoate din masina:| Offtopic: multumesc, dar ce ai pus tu mai jos din ele doar golf e al meu si asta, restul prieteni. Cine suna ii spun sa sune la numarul celalalt din anuntz sau ii dau numarul persoanei care trebuie, dar se pare ca nu s-a inteles din postul de mai sus. This post has been edited by thektalin: 9 May 2009, 22:47 |
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
De pretensionari pirotehnice ai auzit?
Centurile alea sunt de aruncat, ce importana are ca piuie buzzerul? |
--------------------
DS
5H
|
thektalin |
![]()
|
Nu sunt un expert ca voi in ale masini dar sincer stiu ce s-a intamplat ca am fost in ea. Cine o vrea o ia asa, isi face treaba si gata, cine nu, nu, asta este. Si sincer, precizeaza-mi si mie unde scrie in regulament ca anuntul meu a incalcat vreo regula. Multumesc.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Da cu lifturile alea intre capota, faruri si spoiler ce e? Si in spoiler vad niste gauri in dreptul farurilor, unde sunt stropitorile?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
thektalin |
![]()
|
nu s-au mai pus, bara a fost sparta, si capota a fost schimbata si nu mai pica, asta este.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:23 |