Produse din fibra de carbon ADEVARATA!
![]() ![]() |
Produse din fibra de carbon ADEVARATA!
fibracarbon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 May 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dodge
turbo
2004
- B-04-SRT
|
|||
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ala din poze e al meu. Daca vreti sa vedeti live ma gasiti prin minunata capitala, unii au vazut pe la intalniri.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
genny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 June 09 ![]() |
ma intereseaza sa stiu daca poti face un eleron .
daca te uiti la Alfa Romeo MiTo GTA,sub luneta are un mic spoiler facut din fabrica.. cam asa ceva imi doresc si eu dar ca sa il atasez la un fiat Stilo.Si as vrea sa fie marit uniform cam cu un centimetru fata de ala de la Alfa. se poate? Astept Pm. |
--------------------
renault
symbol
2007
|
|
fibracarbon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 May 09 From: bucuresti ![]() |
Multumim pentru interesul de pana acum celor care ne-au contactat.
Se pare ca este mult interes in piesele noastre, numai ca totusi e criza, asa ca ne-am decis sa facem un group buy pentru interiorul de megane 2, daca se strang 5 persoane. Vom prelungi oferta pentru membrii reno.ro dupa aceea daca exista destul interes, dar deocamdata nu este nevoie decat de 5 persoane. Pachet laminare consola centrala, inel schimbator, ornament torpedo si manere usi: 450RON (disponibil si in fibra arginitie la acelasi pret! puteti vedea pe viu aceasta fibra pe masina membrului Brandex) 1- 2- 3- ... QUOTE(genny @ 7 Jun 2009, 12:32) ma intereseaza sa stiu daca poti face un eleron . daca te uiti la Alfa Romeo MiTo GTA,sub luneta are un mic spoiler facut din fabrica.. cam asa ceva imi doresc si eu dar ca sa il atasez la un fiat Stilo.Si as vrea sa fie marit uniform cam cu un centimetru fata de ala de la Alfa. se poate? Astept Pm. daca poti te rog sa-mi lasi un nr de telefon, te sunam maine ca sa putem discuta in detalii. multumesc <span class='edit'>9 Jun 2009, 12:50:</span> diferenta intre colantare si fibra de carbon adevarata ![]() COLANT: http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627507621 CARBON ADEVARAT: http://alliedcomposites.com/george/carbon/cf968.JPG FIBRA ARGINTIE: 10 Jun 2009, 08:40: raspuns pentru Cristian, fiindca inca nu pot sa dau mesaje private: din august o sa putem oferi si chitanta, si tot atunci sa incepem sa oferim si capote si portbagaje din fibra de carbon, care sa inlocuiasca piesele originale, si sa se prinda in balamalele stoc (in caz ca te intereseaza versiunea aceasta mai mult decat laminarea) This post has been edited by fibracarbon: 10 Jun 2009, 16:40 Attached thumbnail(s) Image028.jpg ( Size: 318.75k ) Number of downloads: 1639 |
--------------------
dodge
turbo
2004
- B-04-SRT
|
|
cus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 April 09 ![]() |
Pachet laminare consola centrala, inel schimbator, ornament torpedo si manere usi: 450RON
dupa cat ma pricep e fibra de sticla colorata si nu fibra de carbon sau cel putin asa vad pe situl vostru,si nu e cam scump 450 ron pentru citiva cmpatrati de fibra de sticla? |
--------------------
renault
Laguna III 2008-CVA 2.0 DCI 150CP
2008/Privilege
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Pentru capota si plafon cat costa?
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:57 |