Iluminare scrumiera
![]() ![]() ![]() |
Iluminare scrumiera
marcykone |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce poze, ce treaba? E un cenzuratel de plastic transparent deasupra la scrumiera in care se afla un bec de 12v. Daca vrei poti sa pui un bec acolo, dar trebuie sa dai la o parte lateralele de plastic de pe consola centrala. Curent poti sa iei de la becul care alimenteaza aprinzatorul ala de tigari sau cum caca ii zice. Ca are si ala bec de 12 v care se aprinde cu pozitiile, ca sa se vada noaptea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marcykone |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Pai asta-i hiba,k la mine,avand dsn model Europa,nu am avut nici briketa,si mi-a montat unu briketa,dar nu se aprinde!De la comutatoarele alea pt aer in jos,la mine e bezna totala!De aia am cerut poze,sa vad ce fel de bec,ce soclu,cum se prinde...ma gandeam si eu k lumina tre sa vina de la vreun bec.....de undeva
![]() |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce conteaza ce socluri sunt si ce becuri? Conteaza sa tragi fire de curent pentru a le alimenta! Daca vrei sa iti iasa cu originalul nu cred ca are sens sa ne uitam sa zicem ca becul e X model si tu sa cauti X model de bec... conteaza sa pui un bec care sa faca acolo lumina. Poti incerca si cu leduri (sunt mai usor de manevrat) si nu mai stai cu socluri si alte tampenii.
Tu nu ai lumina deloc la consola centrala? nici macar la "rotitele" pentru reglarea aerului (directie, cald/rece si putere)? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marcykone |
![]()
|
Ba daaa,am lumina la rotitele alea,dar eu vreau si la scrumiera k mai iau pe cate unul in masina si noaptea tot scrumul il da pe jos k nu se vede scrumiera!Am zis doar k de la alea trei rotite in jos,e bezna totala!
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ia-ti leduri, pune rezistenta pe ele, si pune-le astfel incat sa lumineze "in" scrumiera. Si nu mai lasa pe altii sa fumeze in masina, mai ales daca nu fumezi tu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(marcykone @ 10 May 2009, 19:42) Pai asta-i hiba,k la mine,avand dsn model Europa,nu am avut nici briketa,si mi-a montat unu briketa,dar nu se aprinde!De la comutatoarele alea pt aer in jos,la mine e bezna totala!De aia am cerut poze,sa vad ce fel de bec,ce soclu,cum se prinde...ma gandeam si eu k lumina tre sa vina de la vreun bec.....de undeva ![]() In mod normal si cutia in care se prinde scrumiera de consola si soclul aprinzatorului au prevazute becuri de iluminare. Tot ce trebuie sa faci este sa tragi cablurile aferente cu papucii aferenti care se infing in papucii tata ai celor doua dispozitive. Cablurile le tragi de la cele doua fire (de + si -) care alimenteaza iluminarea butoanelor de ventilatie. PS: nu te complica cu leduri sau mai stiu eu ce improvizatie daca cele de mai sus au prevazute din constructie sisteme de iluminare. Ce-i din fabrica e sfint ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
Maskatu |
![]()
|
As putea sa te contrazic... la capitolul iluminare interioare ce este din fabrica este varza... becurile alea de la plafoniera zici ca sunt lumanari.
Legat de iluminarea consolei, la clima cel putin al iluminata si scrumiera, si soclul aprinzatorului, si toate butoanele. Se poate trage un plus de pe undeva si ilumina, banuiesc ca spatiile exista, dar nu sunt luminate. Oricum cred ca a rezolvat problema colegul nostru avand in vedere ca asta se intampla acum aproape 3 luni, |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Salut!si eu am avut aceasi problema,nu am avut nici bricheta si nici lumina la scrumiera...hai sa iti zic cum am procedat eu...
Am luat o bricheta auto care avea si led,am demontat ledul,si am montat bricheta. Daca scoti scrumiera vei vedea acolo 2 cabluri(+,-) pt lumina care se aprind in momentul in care aprinzi pozitia,pe alea doua cabluri am montat ledu de pe bricheta si lam fixat pe undeva deasupra suportul scrumierei,amen. |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:44 |