Bucuresti: Trimitere prin posta chitanta plata PV-uri
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti: Trimitere prin posta chitanta plata PV-uri
stfp |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Salut,
Am circulat in Bucuresti prea repede si m-a prins radarul. Agentii foarte civilizati si prietenosi, mi-au scris un PV pe care l-am achitat a doua zi la CEC. Acum stiu ca trebuie sa trimit inapoi la Politie dovada platii dar nu stiu cum si unde. Ma poate ajuta cineva? Eu am domiciliul in Brasov. As vrea sa stiu deci: - unde trebuie sa trimit dovada platii (la Bucuresti, locul contraventiei, sau Brasov, domicilul meu)? - adresa postala cat mai exacta - ce trimit: PV original sau copie, chitanta plata original sau copie? - cum trimit: scrisoare simpla, recomandata, recomandata cu confirmare de primire? Multumesc anticipat pentru orice informatie, Stefan prima chestie: pastreaza o copie dupa chitantza de plata, vei vedea ca o sa ai nevoie de ea pentru serviciul tau local de taxe si impozite. Cel mai tarziu la inceputul anului viitor. Apoi intreaba-i intai pe politistii de la tine, pentru ca daca suni aici in bucuresti la brigada de politie rutiera o sa-ti spuna sa ADUCI chitantza la Udriste, serviciul Contraventii, si nu copie, nu trimis, ci adus... PV-ul nu tre' sa-l trimitzi nicaieri, doar copii ale chitantzei de plata. |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O sa opresc linga un Cap-de-Creta si o sa il intreb! Iti spun zilele astea .
PS: NU garantez ca e informatia corecta. Ultima oara cind am intrebat un capiat d-asta de pe strada pina la ce ora se lucreaza in Udriste cu publicul, mi-a raspuns ca pina la 4-5.... Se lucra pina la 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE O sa opresc linga un Cap-de-Creta si o sa il intreb! Iti spun zilele astea .
PS: NU garantez ca e informatia corecta. Ultima oara cind am intrebat un capiat d-asta de pe strada pina la ce ora se lucreaza in Udriste cu publicul, mi-a raspuns ca pina la 4-5.... Se lucra pina la 9 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se lucreaza de luni pana vineri de la 8:00 la 20:00 mi-am pierdut eu toata saptamana trecuta la cozi acolo incercand sa inmatriculez o mashina :shock: |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE se lucreaza de luni pana vineri de la 8:00 la 20:00 mi-am pierdut eu toata saptamana trecuta la cozi acolo incercand sa inmatriculez o mashina :shock: Eu vorbeam de ceva intimplat in urma cu 3 ani (era program de la 7.00 la 21.00). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Eu vorbeam de ceva intimplat in urma cu 3 ani (era program de la 7.00 la 21.00). se poa', nu zic!... acu' daca trebuie sa stea 30 de secunde peste ora 20 scoate capu' pe ghiseu shi urla ca ce, ca el nu e la sapa ca si cum el intelectualul ar fi fortzat de multzime sa ne suporte pe noi ashtia prostimea care nu-l lasam sa se duca acasa la familia lui draga ...familia lui ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu stiam ca chitanta trebuie inapoiata la sectia de politie de care apartine agentul. Fiind vorba de radar si cum nu toate sectiile de politie au agenti de circulatie, cel mai adesea sectia la care trebuie sa predai chitanta coincide cu sectia care are ocupa si cu accidentele usoare (aia de e cate una in fiecare sector). Daca am gresit va rog sa ma corectati.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Eu stiam ca chitanta trebuie inapoiata la sectia de politie de care apartine agentul. Fiind vorba de radar si cum nu toate sectiile de politie au agenti de circulatie, cel mai adesea sectia la care trebuie sa predai chitanta coincide cu sectia care are ocupa si cu accidentele usoare (aia de e cate una in fiecare sector). Daca am gresit va rog sa ma corectati. se poa', iar zic, repetand ca unu din ei (care a raspuns la telefonul dispeceratului Brigaziid e Politie Rutiera Buc, la tel. 9544, astazi) mi-a zis sa aduc aia la udriste... acu' ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am impuscat un radar in primavara anului acesta in Basarabi, Judetul Constanta. Chitanta a trebuit sa o trimit la Inspectoratul Judetean de Politie Constanta. Numele si adresa pentru acesta erau trecute in antetul PV. Ca trebuia sa o trimit acolo mi - a spus chiar cel care mi - a intocmit procesul verbal. Chitanta trebuie trimisa in original, tu pastrezi copie.
Bineinteles ca trimiti cu confirmare de primire :!: :!: :!: La ce capete patrate sunt astia e foarte posibil sa te trezesti ca figurezi cu ea neplatita. Nu stiu cum o mai fi acum, dar stiu pe cineva care in urma cu ceva ani s - a trezit cu politistii la usa ca venisera sa - l aresteze pentru amenda neplatita! Durerea era ca persoana in cauza predase chitanta in original si nu pastrase nici o copie. Am scris cam mult scuze. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Eu am impuscat un radar in primavara anului acesta in Basarabi, Judetul Constanta. Chitanta a trebuit sa o trimit la Inspectoratul Judetean de Politie Constanta. Numele si adresa pentru acesta erau trecute in antetul PV. Ca trebuia sa o trimit acolo mi - a spus chiar cel care mi - a intocmit procesul verbal. Chitanta trebuie trimisa in original, tu pastrezi copie.
Bineinteles ca trimiti cu confirmare de primire :!: :!: :!: La ce capete patrate sunt astia e foarte posibil sa te trezesti ca figurezi cu ea neplatita. Nu stiu cum o mai fi acum, dar stiu pe cineva care in urma cu ceva ani s - a trezit cu politistii la usa ca venisera sa - l aresteze pentru amenda neplatita! Durerea era ca persoana in cauza predase chitanta in original si nu pastrase nici o copie. Am scris cam mult scuze. da, de-aia am zis si eu in primul meu post ca e bine sa pastrezi o copie, cel putin - eu ma gandisem numai la impozite, dar ai mare dreptate. La felul in care li se rupe lor de restul lumii ai sanse foarte mari sa o patzeshti... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Eu cand am luat o amenda in Bucuresti , dupa ce am platit amenda am oprit langa un agent de circulatie din zona Unirii l-am intrebat ce trebuie sa fac dupa ce platesc o amenda si mi-a spus ca pot sa dau dovada platii oricarui agent de circulatie. Am scos schitanta si i-am dat-o.(A ramas masca!!!) Am pastrat si eu o copie. Cand am luat amenda la Baicoi (Prahova), am trimis chitanta prin posta la adresa scrisa pe procesul verbal. Am pastrat o copie dupa chitanta.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Eu cand am luat o amenda in Bucuresti , dupa ce am platit amenda am oprit langa un agent de circulatie din zona Unirii l-am intrebat ce trebuie sa fac dupa ce platesc o amenda si mi-a spus ca pot sa dau dovada platii oricarui agent de circulatie. Am scos schitanta si i-am dat-o.(A ramas masca!!!) Am pastrat si eu o copie. Cand am luat amenda la Baicoi (Prahova), am trimis chitanta prin posta la adresa scrisa pe procesul verbal. Am pastrat o copie dupa chitanta. uite asta n-am incercat-o da' se pare ca e cea mai meseriasa solutzie pe care am auzit-o pana acuma si as propune s-o folosim cu totzii atunci cand se mai intampla :shock: ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
pai...ori ca dai chitanta unui Cap-de-creta de pe strada, ori ca o arunci tu la un cos de gunoi, rezultatul e acelasi... parerea mea
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE pai...ori ca dai chitanta unui Cap-de-creta de pe strada, ori ca o arunci tu la un cos de gunoi, rezultatul e acelasi... parerea mea cre'ca, da' ar putea fi la fel de :shock: incat sa uite s-o arunce |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
asta chiar ca e tare.. hehe
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu datu dovezii oricarui agent de circulatie am practicat-o si eu cativa ani si n-am avut nici o problema. Va spun cat se poate de serios, nu e ceva iesit din comun. Insa de vreo trei ani practic alta metoda care e si mai sigura: platesc amenda si nu trimit nimic nicaieri. Pastrez dovada la dosar, ca oricum asta trebuie facut neaparat, nu dati originalul nimanui, numai copii, ca altfel se trezesc aia ca li s-a bulit hardu dupa un an si te iau ca rau platnic, tre sa ai dovada ca nu e asa. Bun, revin. Dupa multe luni ajunge amenda mea la circa financiara de care apartin, care e f. aproape de unde stau. Imi vine acasa o somatie ca sa platesc, etc, etc. Ma duc frumos la ghiseu cu dovada platii ce am pus-o bine la pastrare, le dau o copie si plec multumit spre casa. Politia este atat de dezorganizata ca oricum s-ar putea sa fii chemat la circa financiara, chiar daca tu ai dat dovada politiei. Asa ca cel mai sigur si comod e sa nu te agiti, tii dovada si o dai cand ti se cere. Scapi de mers la Udriste, ca sa nu mai zic de cazu cand esti intr-un oras si iei radar in alt oras. Cel putin circa financiara unde ti se inregistreaza amenda e la tine in oras, asa ca nu tre sa faci drumuri pana la mama dracu sau sa te incurci cu posta romana, chestii d-astea. Stiu ce vorbesc, n-aveti ce pati daca faceti asa, totul e sa pastrati bine dovada, se poate sa vi-o ceara abia dupa un an.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Asta cu datu dovezii oricarui agent de circulatie am practicat-o si eu cativa ani si n-am avut nici o problema. Va spun cat se poate de serios, nu e ceva iesit din comun. Insa de vreo trei ani practic alta metoda care e si mai sigura: platesc amenda si nu trimit nimic nicaieri. Pastrez dovada la dosar, ca oricum asta trebuie facut neaparat, nu dati originalul nimanui, numai copii, ca altfel se trezesc aia ca li s-a bulit hardu dupa un an si te iau ca rau platnic, tre sa ai dovada ca nu e asa. Bun, revin. Dupa multe luni ajunge amenda mea la circa financiara de care apartin, care e f. aproape de unde stau. Imi vine acasa o somatie ca sa platesc, etc, etc. Ma duc frumos la ghiseu cu dovada platii ce am pus-o bine la pastrare, le dau o copie si plec multumit spre casa. Politia este atat de dezorganizata ca oricum s-ar putea sa fii chemat la circa financiara, chiar daca tu ai dat dovada politiei. Asa ca cel mai sigur si comod e sa nu te agiti, tii dovada si o dai cand ti se cere. Scapi de mers la Udriste, ca sa nu mai zic de cazu cand esti intr-un oras si iei radar in alt oras. Cel putin circa financiara unde ti se inregistreaza amenda e la tine in oras, asa ca nu tre sa faci drumuri pana la mama dracu sau sa te incurci cu posta romana, chestii d-astea. Stiu ce vorbesc, n-aveti ce pati daca faceti asa, totul e sa pastrati bine dovada, se poate sa vi-o ceara abia dupa un an. asta este una bucata solutie foarte normala shi cu scaun la cap, pentru ca oricum politia nu este interesata daca tu i-ai bagat banii de amenda in cont, ci lasa administratiile financiare sa se ocupe de asta... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
asta am facut dintotdeauna; nu m-am ostenit sa duc dovada, atat timp cat platisem amenda... ca sunt ei prosti nu stau sa fac drumuri si cozi;
mi-am reglat la adm. fin. vre-o 3 amenzi, ce-a mai veche de prin 2000; |
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE asta am facut dintotdeauna; nu m-am ostenit sa duc dovada, atat timp cat platisem amenda... ca sunt ei prosti nu stau sa fac drumuri si cozi;
mi-am reglat la adm. fin. vre-o 3 amenzi, ce-a mai veche de prin 2000; si nu te-au pus sa platesti ceva penalizari? |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Bobo |
![]()
|
penalizari platesti daca ai platit cu intarziere.. dar atat timp cat io am platit imediat, e stupid sa platesc penalizari ca nu le-am dus dovada?!? in mod normal nici n-ar trebui sa ti-o ceara...
in mod sigur daca ai merge in instanta ai castiga, in cazul in care ti-ar face magarii... |
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE penalizari platesti daca ai platit cu intarziere.. dar atat timp cat io am platit imediat, e stupid sa platesc penalizari ca nu le-am dus dovada?!? in mod normal nici n-ar trebui sa ti-o ceara...
in mod sigur daca ai merge in instanta ai castiga, in cazul in care ti-ar face magarii... pai da, da' pentru ei (administratie) a plati si a nu duce chitantza e egal cu a nu plati... Ei te inregistreaza din momentu in care politzia zice lu' ala i-am dat amenda, si asteapta sa vii cu chitantza in termen de ics zile de la momentu cu beleaua... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dovezile (chitantele) se ratacesc in mod comun la Politie. Basca ca e nevoie ca un agarici sa caute prin scriptele lor, ca nu e o chestie informatizata.
Multi oameni s-au trezit si dupa doi ani cu amenda de plata la Adm. Financiara. Cazul fericit: au avut copia dupa chitanta, le-au mai facut alora o copie, aia au marcat si sanatate buna. Cazul nefericit: nu au mai avut copie dupa chitanta, asa ca au trebuit sa plateasca amenda cu penalizari (nu imens!). Sfatul unui coleg patit: nu trimiti nik, pastrezi originalele (pv si chitanta) si cand te duci la adm financ. faci copii si le bagi la aia sub nas! End-of-story. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE si nu te-au pus sa platesti ceva penalizari? Nu te pun daca tu ai platit la timp, chiar daca le dai dovada dupa un an, cand te cheama ei. Chitanta are data platii pe ea si nu se pune problema sa se ia de tine. V-am zis ca practic chestia asta in mod curent si niciodata nu s-a pus problema de penalizari. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Nu te pun daca tu ai platit la timp, chiar daca le dai dovada dupa un an, cand te cheama ei. Chitanta are data platii pe ea si nu se pune problema sa se ia de tine. V-am zis ca practic chestia asta in mod curent si niciodata nu s-a pus problema de penalizari. vom aplica shi noi aceasta mostra de intzelepciune de acum incolo da' sper sa nu fie cazu'... |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:18 |