Cot alimentare rezervor, Cum se schimba?
![]() ![]() ![]() |
Cot alimentare rezervor, Cum se schimba?
26-Kbe |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|||
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
eu am schimbat vro 2 dar in service direct ca ma grabeam si nu aveam timp.Din cate imi amintesc eu se desfaceau 2 suruburi de sus iar jos avea un colier care se prindea de rezervor.Vezi ca jos e o prelungire de cauciuc care ajunge de la cot la rezervor si sa nu o rupi de aia ca nu prea se mai gasesc din cate am inteles eu.
In legatura cu partea de sus nu stiu sigur dar suruburile cred ca erau pe dinauntru nu se vedeau de la alimentare. Dar iti repet nu stiu sigur ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ok multumesc mult ...o sa vad eu maine cand ma apuc de treaba
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
vyalli |
![]()
|
spor la treaba si vezi ca te murdaresti bine
![]() ![]() This post has been edited by vyalli: 15 May 2009, 15:12 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
De ce oare s-a fisurat?Si eu am aceiasi problema.Stau cu cotul ala in casa de 3 luni.Sa imi zici si mie cum ai facut.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
de ce se fisureaza simplu nu e protejat iar roata arunca pietrisi , apa ... Pentru a fi protejat se cumpara protectii la oale. Cautati protectii de oale de la daciile breck 1310 sau berline se potrivesc pe spate de minune . Dupa ce s-au montat nu mai aveti belele cu schimbatul coltului de combustibil pretejarea oalelor pentru a preveni rugina etc.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
jailbreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 17 July 08 From: BALS, OLT ![]() |
si la mine e fisurat cotul ala. am stat de vorba cu un mecanic de la un service dacia, (la mine fisura e undeva sus aproape de gura de umplere), si cica s-ar fisura din cauza fortarii cu pompa de alimentare la benzinarie. cica cotul ala ar fi prins prea rigid si cand bagi pompa la benzinarie if fortezi in partea de jos.
judecand dupa unde am eu fisura pare logic dar eu stiu, adevarul e ca am observat si eu ca se cam forteaza daca impingi pompa aia pana la fund asa ca n-o mai impimg atat de mult ci o tin mai pa la jumatate . apropo mecanicul ala zicea ca ar fi defect de proiectare. |
--------------------
dacia
supernova
clima-2000
- OT-03-DCX
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Salut,
Am schimbat cotul de la rezervor .....este destul de usor Se suspenda masina pe o capra de partea dreapta spate se da roata jos si aparatoare de noroi ...cum te uiti la cot in partea stinga sus este un surub care se desface cu cheia de 10 si dupa aia tragi cotul afara scoti furtunele si asta este tot ![]() nu este greu |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(iulian sn2001 @ 16 May 2009, 10:39) De ce oare s-a fisurat?Si eu am aceiasi problema.Stau cu cotul ala in casa de 3 luni.Sa imi zici si mie cum ai facut. Eu stiam ca se fisureaza din cauza caroseriei ca cotul este prins pe aripa iar rezervorul pe punte.De fapt nu ati observat cand va urcati pe borduri ca se inchid mai bine usile? defapt e de la caroserie care se torsioneaza(sper ca am explicat bine ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
siebener |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 May 09 ![]() |
QUOTE(vyalli @ 18 May 2009, 07:18) Eu stiam ca se fisureaza din cauza caroseriei ca cotul este prins pe aripa iar rezervorul pe punte.De fapt nu ati observat cand va urcati pe borduri ca se inchid mai bine usile? defapt e de la caroserie care se torsioneaza(sper ca am explicat bine ![]() asta e cea mai posibila varianta...si mie mi s-a intamplat...sa-l schimbi e f usor. dar treaba e ca la magazin k de obicei am gasit 2 produse, cel original care evident nu era prea ieftin si pe care l-am luat si altul de calitate inferioara..nu credeam ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Mare grija la ce coliere folositi cand prindeti racordul flexibil (cel de cauciuc)...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Salut,
Si la mine tot in partea de sus era fisurat ![]() Apropo de coliere cele din fabrica dupa desfacere nu mai etanseaza a trebuit sa cumpar noi ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(26-Kbe @ 19 May 2009, 07:49) Salut, Si la mine tot in partea de sus era fisurat ![]() Apropo de coliere cele din fabrica dupa desfacere nu mai etanseaza a trebuit sa cumpar noi ![]() Kbe ia gandeste-te putin.La cum e caroseria de DNS daca rezervorul e prin de punte iar gura de alimentare e prinsa de apripa si te urci pe o bordura careseria facand cum face se misca acolo iar cotul e plastic .....pana la urma o sa cedeze ![]() ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Greu de crezut ca se fisureaza cotul de pa pistolul pompei de benzina. Mai repede din lucrarea caroseriei.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
26-Kbe |
![]()
|
Da dar nu are acea bucata de furtun flexibila intre cot si rezervor ?.....ar trebui sa lucreze ceva nu ?...in fine bine ca nu se schimba greu
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(26-Kbe @ 20 May 2009, 08:11) Da dar nu are acea bucata de furtun flexibila intre cot si rezervor ?.....ar trebui sa lucreze ceva nu ?...in fine bine ca nu se schimba greu ![]() ultima oara cand am schimbat cotul ala mi-au zis aia din service ca acel cauciucul dintre cot si rezervor nu prea se gaseste si e cam problema daca se strica ca nu se gaseste ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
26-Kbe |
![]()
|
Asta nu mai stiu ca eu nu l-am schimbat ...
|
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
zerillos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
cum iti dai seam ca e spart? miroase in masina a benzina? sau cum iti dai seama? mie la curba stransa la stanga, cu rezervorul mai plin, imediat la 10-15 secunde dupa ce iau curba rapid, miroase a benzina in interior. dupa 2-3 minute dispare mirosul si apare iar cand mai intorc iar brusc. sa fie si la mine de la cot? ca busonul ce la rezervor nu scapa.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
vyalli |
![]()
|
Poate scapa prin porbagaj unde este pompa de benzina.Cotul iti dai seama ca e spart cand nu se mai aude mugetul faimos,bagi benzina si incepe sa iti curga pe langa sau il verifici tu amanuntit si observi o crapatura.
Bafta. |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
am doua furtune care pleaca din cotul de alimentare, unul gros care duce pe rezervor si unul subtire care sta asa agatat de rezervor, dar are un colier in cap si nustiu ce e cu el.ma poate lamurii si pe mine ce e cu ala subtire?
multumesc. |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pentru vaporii de benzina. Sa nu iti faca bum rezervorul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(gcgeorgescu @ 24 Jul 2012, 19:12) am doua furtune care pleaca din cotul de alimentare, unul gros care duce pe rezervor si unul subtire care sta asa agatat de rezervor, dar are un colier in cap si nustiu ce e cu el.ma poate lamurii si pe mine ce e cu ala subtire? multumesc. cel suptire la canistra de carbon cel gros la supapa antirasturnare si teul cu probleme care se afla deasupra rezervorului. Urmeaza sa-l schimb si eu , I-a ajuns nu mai face presiune in rezervor . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:16 |