Problema partea electrica..., nu are curent cand pun contact, cateodata..
![]() ![]() ![]() |
Problema partea electrica..., nu are curent cand pun contact, cateodata..
fory |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|||
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Problema asta apare de obicei daca mufele sau soclurile de la relee si sigurante au oxidat sau daca exista contacte imperfecte sau papuci slabiti. Problema se rezolva cu un spray de contacte si verificarea mufelor si firelor ce vin si pleaca din cutia de sigurante.
bafta! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(stephanie @ 18 May 2009, 14:37) Problema asta apare de obicei daca mufele sau soclurile de la relee si sigurante au oxidat sau daca exista contacte imperfecte sau papuci slabiti. Problema se rezolva cu un spray de contacte si verificarea mufelor si firelor ce vin si pleaca din cutia de sigurante. bafta! Exact. Mai poti verifica de asemenea si papucii de masa daca fac bine contact(vezi prin compartimentul motor). Succesuri. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
ok, o sa incerc ce mi-ati zis, multumesc tuturor pentru sfaturi.
si putin offtopic.. am fost astazi la dezmembrari auto de pe M.Bravu sa imi mai iau ce imi lipseste si ce sa vezi...oamenii erau in criza ![]() ![]() Tare nu? |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu mai vreau sa fac topic separat DOAR pentru asta pentru ca nu are rost. Am si eu o probleme cu lampa de ceata. Mai exact, cand apas pe buton se aprinde lampa... dar daca iau degetul de pe buton, butonul nu "sta" pe pozitia de aprins si sare la loc pe stins... se aude si clicul releului, lampa se aprinde , dar sta aprinsa DOAR daca stau cu degetul pe buton, daca iau degetul "sare" si butonul si se stinge becul.
Sugestii??? Multumesc anticipat !!! Un weekend cat mai frumos. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(fory @ 20 May 2009, 21:08) ok, o sa incerc ce mi-ati zis, multumesc tuturor pentru sfaturi. si putin offtopic.. am fost astazi la dezmembrari auto de pe M.Bravu sa imi mai iau ce imi lipseste si ce sa vezi...oamenii erau in criza ![]() ![]() Tare nu? foarte tare pai nu v-am spus eu ca la dezmembrari mihai bravu nu se merita au niste preturi de iti cade fata jos mai scumpe precum cele din magazin ![]() ![]() Zic dracu e mai ieftin in targ unu nou nout si voi imi cereti 2 milioane jumate... era un mos basit care comenta in plus in fine i-am lasat... |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
fory |
![]()
|
@Maskatu vezi poate e butonu de vina..sau ai un scurt pe undeva, nu prea ma pricep la electrica dar asta as face daca mi-ar face al meu asa(l-as schimba) de preferabil cu unul de la un prieten ca sa nu dau banii degeaba
@djasu82 da chiar e de tot... asa am zis si eu ca sunt mai ieftine si apropo cand am fost acolo aveau si niste scaune din piele dar erau cam roase de caini prin sapate si tetiere...la fel am intrebat cat? 1000 ron |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:24 |