Sticla proiectoare Supernova
![]() ![]() ![]() |
Sticla proiectoare Supernova
dumi81 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|||
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Deci nu stiu ce sa zic de proiectoarele de dacia, dar eu nu mi-am mai pus de acelea in primul rand datorita pretului si datorita sticlei care se sparge repede si apoi cand cumperi daca gasesti sticla trebe lipita si chestii de genul.
Uite ce mi-am luat eu si m-au costat 45 lei. In prima poza este doar pozitia si proiectoarele si apoi le ai si pe ziua, de pus nu ii cine stii ce daca ai o rampa daca nu, poti sa desfaci bara cu totul cum am facut eu adica is doua suruburi pe fiecare parte si inca cate doua in fata, daca te bagi sub ea le vezi!!!! De prins sunt prinse cu holsuruburi!!! Attached thumbnail(s) Mihai010.jpg ( Size: 432.97k ) Number of downloads: 812 Mihai011.jpg ( Size: 701.19k ) Number of downloads: 909 Mihai015.jpg ( Size: 635.86k ) Number of downloads: 915 Mihai016.jpg ( Size: 311.17k ) Number of downloads: 928 Mihai017.jpg ( Size: 248.42k ) Number of downloads: 863 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
dumi81 |
![]()
|
Dap, nu arata rau, stiu sa dau bara fata jos ca am masinutza asta de 8 ani, dar as fi preferat proiectoarele ei originale
![]() ![]() |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
12 lei in ploiesti sticla de proiectir separat. gasesti si in vitan in bucuresti. Asadar se poate si mai ales SE GASESTE. Probabil ca va trebui sa cauti la mai multe magazine prin constanta.
mihaicuc .. daca te-as intalni pe strada nopatea cu proiectoarele alea aprinse as intoarce masina calcand linia continua si te-as opri sa te bat.. la cap. Ori mi se pare mie ori au becurile cam mari si sunt is cam ridicate mai ales daca prima poza este facuta in picioare si erai in rampa fata de masina. Mare grija cu ele! In rest arata dragut cu masca aia de protectie pt pietre si au avut un pret super bun. |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
dumi81 |
![]()
|
Multumesc mult o sa mai caut. Si intradevar una din marile probleme la proiectoarele adaptate sete ca nu se pot regla, cele originale de Supernova au reglaj al oglinzii interioare.
|
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
dadu221 nu te speria, se vad asa ca pozele sunt facute cu telefonul si mai era si masina ridicata, am mers numai cu ele pe noapte si bat numai jos asa ca nu deranjeaza.
Apopo de reglaj, da ai dreptate cele originale au acel reglaj insa daca imi pun un pic mintea la contributie fac un dispozitiv ca sa le reglez, un surub in spate care sa poata sa le impinga u pic ca sa bata numa jos sau ceva de genul. In orice fel eu nu mai imi pun originale!!! Apropo becurile sunt normale adica de 55W! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(dumi81 @ 19 May 2009, 16:18) Multumesc mult o sa mai caut. Si intradevar una din marile probleme la proiectoarele adaptate sete ca nu se pot regla, cele originale de Supernova au reglaj al oglinzii interioare. Cauta pe Poporului in Constanta, sigur gasesti... Iti trebuie ambele? Eu acum lucrez la proiectoarele mele si e posibil sa nu mai am nevoie de sticle, una e originala si una e cumparata din magazin si e o mica diferenta de culoare intre ele, daca nu gaesti da-mi un buzz pe mess si daca ajung intr-un week-end prin CT poate ti le aduc... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
vasyval |
![]()
|
![]() membru mai nou Group: Members Posts: 39 Joined: 23 April 09 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 25 May 2009, 17:45) Cauta pe Poporului in Constanta, sigur gasesti... Iti trebuie ambele? Eu acum lucrez la proiectoarele mele si e posibil sa nu mai am nevoie de sticle, una e originala si una e cumparata din magazin si e o mica diferenta de culoare intre ele, daca nu gaesti da-mi un buzz pe mess si daca ajung intr-un week-end prin CT poate ti le aduc... Daca nu are nevoie dumi81 de acele sticle as fi interesat eu. Cel de pe stanga este un pic ciobit si face condens in interior. |
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002/Clima
- CT-06-TZB
|
|
dumi81 |
![]()
|
Ms Bogyciu, am comandat intradevar pe Str. Poporului si astept sa soseaca la inceputul saptamanii viitoare.
Sper sa nu fie foarte complicata operatiunea de inlocuire ![]() ![]() A si inca ceva era vorba de ambele sticle: dreapta+stanga. |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
sticla proiectoare supernova avea akm 1 luna in targ in vitan.15 lei.nu conteaza partea.am luat eu pt cel de pe dreapta.nu are peste tot in targ.e o singura femeie care mai are...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
dumi81 |
![]()
|
Merci de informatie,
Azi trebuia sa ridic sticla de proiectoare le la magazinul de unde am comandat-o, dar m-au amanat pe saptamana viitoare, cica nu au fost la transportul de saptamana asta. ![]() |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
pute-ti sa ma lamuriti si pe mine cum se regleaza proiectoarele? ca eu am masina de 2 ani dar nu am stiut asta.
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Au un surub cu un capat de plastic idiot in extrema marginal-superioara...(deci in partea de sus inspre exteriorul masini), rasucesti si vezi....atentie antiorar...se desfac... de tot!
oricum reglajul e de cacao....proiectoarele astea nu fac doi lei..! Cand le reglezi sus deabea vezi tu ...dar sigur te vad si ceilalti ![]() ![]() ![]() This post has been edited by S.Alex-F: 7 Jun 2009, 22:38 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
mersi
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
stiu...si eu merg doar cu pozitiile si proiectoarele pana mai vad ceva lumina pe cer...apoi cand se aprinde iluminatul public trec pe faza de intalnire....si deaici nu mai dau blituri la nimeni...DAR MAAI AM UN AS>.....CLAXONUL!!!
![]() |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Proiectoarele trebuiesc reglate sa bata razant la nivelul asfaltului ca sa reusesti sa vezi ceva pe ceata deasa sau si mai misto, ceata groasa combinata cu ninsoare. Nu de multe ori esti nevoit sa ramai numai cu proiectoarele si sa circuli cu 30-40 la ora pentru ca nu vezi in fata, iar cu faza scurta te auto-orbesti.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am bagat in proiectoare philips vision plus H3. Si pana acum am "prins" o ceata. Cu sau fara proiectoare... absolut nici o diferenta, doar ca vedeam ceata mai bine
![]() Si vision plus pe langa prostiile alea de le avea ea inainte (din fabrica) ar cam fii diferenta cer pamant. Intr-adevar, daca le aprind noaptea cand nu e ceata intr-un loc intunecos, bat pana la etaju 8. Probabil pentru efect maxim pe timp de ceata ar trebui sa bagam becuri galbene. Eu am vrut sa cumpar x-treme power pentru proiectoare, dar pacat ca nu se fabrica in varianta h3, ci decat in varianta cunoscuta h4 si... h7 ![]() This post has been edited by Maskatu: 8 Jun 2009, 10:09 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dumi81 |
![]()
|
Am rezolvat
![]() ![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi! |
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:48 |