Reclamatie online OPC/ANPC, Cum se depune, modalitati de rezolvare.
![]() ![]() ![]() |
Reclamatie online OPC/ANPC, Cum se depune, modalitati de rezolvare.
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.618 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am depus pe site o plangere acum un an. Am primit un mail cu numar de inregistrare si atat, nici o veste despre solutionare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Si eu...m-am intoxicat de la un fast-food.Nici o stire.La noi mai mult ca oriunde e nevoie de opc si ....
Am cumparat intr-o zi o sticla de suc cu eticheta foarte jerpelita...sticla de plastic foarte zgariata si se vedea ca a stat foarte mult in soare. I-am rugat politicos sa-mi dea alta. Mai aveam un pic si mancam bataie de la patron. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pacat ca nu aveam telefonul la mine, ca va aratam azi niste produse expirate in rafturi pe la Real...dupa ultima toxiinfectie alimentara cu niste peste tot de la ei, am ramas cu obiceiul foarte bun sa ma uit pe ambalaje...cate porcarii expirate am mancat inainte de asta, D-zeu stie..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremuri era o metoda destul de eficienta, si nu cred ca a disparut. Se numea scriosare cu confirmare de primire...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Să depui la OPC o reclamație e una, să fie analizată și să primești răspuns cu totul altceva.
Ca să evit suspiciunile că nu a ajuns, nu s-a primit etc, am depus personal la ghișeul OPC București reclamația (contra număr de înregistrare, bineînțeles). În 2 luni niciun răspuns, deși am mai întrebat la telefon ce e cu reclamația mea, ba am dat și 2 mail-uri (la care nu am primit, deși am cerut număr de înregistare) prin care ceream clarificări și le reaminteam respectuos de cele 30 zile în care trebuie să răspundă. După asta dau mail la sediul central, în care îi pârăsc pe cei de la OPC București. Mi se răspunde prompt (dar fără număr de înregistrare) că pâra a fost transmisă la București. După încă vreo lună repet mailul către centru. Iarăși promisiunea că va răspunde Bucureștiul. De data asta au răspuns în 2 -3 zile, dar răspunsul a fost în bătaie de joc (eu am reclamat că o "prestigioasă" firmă nu-și onorează contractele de servicii, iar OPC răspunde că nu există posibilitatea tehnică pentru acest lucru, de parcă ar fi fost avocatul firmei). După care m-am lăsat păgubaș. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
E jenant că nu le merge situl (dar așa ceva este comun instituțiilor de stat).
Acum câțiva ani am rezolvat o mică problemă (doar vreo 40 de milioane) la 0800 080 999 (dacă o mai fi valabil). Și chiar am primit mai multe telefoane prin care se interesau dacă cei de la OJPC au rezolvat situația. Între timp... cine știe...? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Astia nu se leaga de oricine.
Eu l-am parat pe un mare provaider de cablu & net & telefonie pe motiv de facturare necontractuala prin februarie anul trecut. Suma e derizorie (9 USD) dar gestul conteaza. Am actionat pe toate canalele oficiale (email, recomandate, telefon). Mi se comunica periodic ca "reclamatia dvs. e in curs de analizare". Oi fi eu al dracului pentru 9 dolari, dar ei sunt si mai ai dracului. ![]() Ca sa fiu on topic: prima sesizare a fost facuta onlain, dar nu apare nicaieri in corespondenta ulterioara, din punctul lor de vedere totul a inceput cand le-am trimis recomandata. This post has been edited by vijelie: 19 May 2009, 18:23 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Am trimis saptamana asta un mail la opc brasov, maine dau un tel sa ii intreb de sanatate.
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.618 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 May 2009, 22:59) Pe vremuri era o metoda destul de eficienta, si nu cred ca a disparut. Se numea scriosare cu confirmare de primire... Sarumana, confirmare de primire am primit si la aia online: QUOTE Referitor la reclamatia dumneavoastra depusa online si inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor cu nr. 343/ON/30.01.08 , prin care solicitati rezolvarea aspectelor reclamate, va comunicam faptul ca aceasta a fost înaintată către Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Bucuresti care este competent să o soluționeze. Acestia va vor contacta în cel mai scurt timp pentru solutionarea reclamatiei dumneavoastra. Cu stima, Irina Ciausu Consilier Dar altceva nu am mai auzit. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am depus eu miercuri o reclamatie la anpc bucuresti (direct la sediu nu scrisoare) si vineri deja m-au contactat reclamatii sa "rezolvam" toate problemele semnalate.
site-ul cica e in constructie ...... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Si eu am depus o reclamatie si in 2 sapamani m-au contactat, adevarul e ca a mai durat ceva pana ce s-a rezolvat dar s-a rezolvat. Din 2 in 2 zile ma suna cineva de la OPC sa ma intebe daca problema s-a remediat (asta pana la rezolvare, ce sa zic eu am fost multumit). Am depus reclamatia pe site impreuna cu actele doveditoare. Presupun probabil ca al chestii de genu: "Am mancat ceva stricat" fara sa ai un bon de la fast-foodul respectiv si fara un certificat medical care sa ateste acest lucru nu te baga in seama. Da cine stie...
This post has been edited by ceribros: 25 May 2009, 10:32 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Azi am dat un telefon, si curat noroc am nimerit exact peste inspectorul care se ocupa de reclamatia mea
![]() Mi-a spus politicos ca a primit reclamatia, ca a fost inregistrata si ca se ocupa de ea. Buna treaba, astept sa vad ce se mai intampla. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:54 |