Piese de Pitesti sau Topoloveni?, Calitate?????
![]() ![]() ![]() |
Piese de Pitesti sau Topoloveni?, Calitate?????
pistone |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- BV-06-YPL
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
fapt consumat... as fi luat de origine
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Eu am schimbat primavara trecuta bielete de directie, pivoti superiori si inferiori si capete de bara toate facute la topoloveni.Sunt destul de bune.Au mai incercat altii cu pivoti din import dar nu sunt asa de buni.Parerea mea: de topoloveni sunt mai buni.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu cred ca sunt mai bune alea de pitesti...e mai mult o problema de marketing...multa lume plateste mai mult din cauza ca sunt de origine...oricum nu la toate piesele e acelasi lucru...una e cand iei de origine, si alta e cand iei de Chinezu SRL
|
--------------------
-
-
-
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
De Topoloveni sunt foarte bune. Doar nu-ti imaginezi ca pe alea care scrie "piese de origine" sunt facute in curtea uzinei din Pitesti! Sunt subcontractate de la firme secundare.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Diferenta dintre cele "de origine" si celelalte, e ca la cele "de origine" cotele se iau chiar de la fabrica. La celelalte, vine nenea, masoara cu subleru, si face piesa. De asta de multe ori nu prea se pupa
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(gattoman @ 6 Mar 2005, 23:20) Sal.Eu am schimbat primavara trecuta bielete de directie, pivoti superiori si inferiori si capete de bara toate facute la topoloveni.Sunt destul de bune.Au mai incercat altii cu pivoti din import dar nu sunt asa de buni.Parerea mea: de topoloveni sunt mai buni. eu am pivoti de import si de vreo 40k km facutzi in bucuresti nu bate unul.cu cei de topoloveni si de fabrica am avut probleme |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea de topoloveni sunt mai eftine pt ca nu sunt ambalate cu holograma!cam atat!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
el-ninio |
![]()
|
--- Group: Members Posts: 46 Joined: 22 April 04 From: d ![]() |
Haide sa va spun eu ceva despre firma care produce piese auto in Topoloveni (mama mea lucreaza acolo ca inginer ) : a fost infintata de insusi Automobile Dacia in 1984, iar dupa '90 s-a privatizat ;eu numai de acolo cumpar piese (rotule ,supape, bielete, etc) si sunt f. multumit.Apropo, sa stiti ca a avut contract cu DAEWOO pt piese de Cielo, Nubira si Leganza ...asa ca ..jos palaria
|
--------------------
Seat
Cordoba
2002
- VN xx QLZ
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Topoloveni fac piese bune. Iau de obicei piese de directie facute de ei si nu am avut probleme.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:31 |