Halkidiki - Grecia, Hotel ...
![]() ![]() ![]() |
Halkidiki - Grecia, Hotel ...
nini |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|||
Mr.Cod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 November 06 ![]() |
Este super ok hotelul la cele 3 stele pe care le ofera. Sa ceri cazare la etaj. Ceva poze am pus aici: http://www.associatedcontent.com/slideshow...hea.html?cat=16 Mancare diversificata, bufet suedez, piscina cu hidromasaj. |
--------------------
Logan
Ambiance
2005
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
nini |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 April 06 ![]() |
Salut.
Multumesc de info. Am fost acolo si a fost super OK.Am pus si eu cateva poze pe tripadvisor pentru ca mi-a placut. Pot recomanda oricui acest hotel cu precizarea ca e de 3 stele(deci nu va asteptati la mai mult decat va poate oferi un astfel de hotel). Macarea a fost multa si foarte buna (in afara de salate) si era destula si pentru cei care ajungeau mai tarziu la masa(micul dejun era intre 07:00 si 09:00 iar cina intre 19:00 si 21:00). Piscina OK , marea curata si plaja la fel. In primele doua zile marea era putin agitata dar s-a linistit apoi si s-a limpezit . Eu am fost in perioada in care merg romanii dar a fost OK nu s-a dat nimeni in "stamba" sa ne faca natia de ras. Chiar as vrea sa mentionez ca pe plaja am observat un grup de olandezi care dupa ce si-au consumat sucurile si dulciurile au lasat ambalajele pe jos ca niste adevarati mitocani - deci se poate si la altii. Deci concluzia este ca merita acest hotel . Nini |
--------------------
Renault
CLIO
19
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Probabil ca au confundat Grecia, cu Spania, unde in baruri trebuie sa faci mizerie ca sa te arati multumit de servicii!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Pinguinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 July 09 ![]() |
Salut tuturor,
A-și dori informații și vă mulțumesc anticipat, despre traseul rutier spre Grecia - PK: km, itinerar mai detaliat, taxe - valoare, unde se plătesc, în ce monedă. O seară bună. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 - 1,6
- HD-06-PPD
|
|
sebi.b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 April 13 ![]() |
a fost cineva cazat la hotel Assa Maris din Agios Nicolaus?
|
--------------------
vw
sharan
2006
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Plaje in estul Sithoniei - Halkidiki - Grecia!
7 May 2013, 19:26: Plaje in vestul Sithoniei - Halkidiki - Grecia! This post has been edited by Gill_ro: 7 May 2013, 19:26 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 14:06 |