Ce fel de sofer esti?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de sofer esti?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
a mai fost de 2 ori
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ok, in cazul asta, rog inchideti.
Multumesc! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
"Total: 66 puncte
61-70 de puncte PILOT LA VOLAN Incredibil! Faci parte din specia rara de soferi care chiar stiu ce trebuie sa faca la volan(MULTUMESC MULTUMESC....STIAM ![]() ![]() Iei deciziile rapid si bine gandit, chiar daca unele erori de judecata s-au lasat cu mici botiri ale masinii (FALS). Stii sa te strecori prin traficul urban aglomerat, fara insa a jena pe ceilalti pasageri in trafic (SI ASTA E CAM ADEVARATA ![]() Ai respect fata de ceilalti, tot atat cat vrei ca si ei sa te respecte pe tine. Totusi, uneori iti dai drumul la adevarate torente de injuraturi si te exaspereaza nesimtitii si habarnistii din trafic. (eeee...nici chiar asa....am doar obiceiul de a spune "ce oaaaameni".....sau "ba da prost mai esti!!!"...sau cate un TIIIIT lung ![]() Tu vei ajunge de multe ori mai rapid la destinatie, desi ai un ochi atintit si asupra consumului. (asta cu consumul e fooooarte adevarata....nu e vorba de bani dar mereu incerc sa scot consum cat mai mic...doar pentru a-mi demonstra mie ca pot ![]() ![]() ![]() ![]() Atunci cand faci prostii in trafic iti dai seama imediat, si chiar daca ai o strangere de inima cand incalci legea stii ca uneori trebuie sa 'mergi cu traficul' si sa faci ca ceilalti. Totusi, ai vrea ca si ceilalti sa respecte legea intr-o masura mai mare, cel putin tot atat cat o respecti tu. (paragraf partial adevarat) Au fost situatii in care ai mers 'ca nebunul' ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dupa cum am pus comentariile se poate vedea ca si in cazul meu e partial adevarat...mai bizar e ca am facut acest test acum vreo 4 luni....cand aveam permisul mai putin "rodat"....adica era inca proaspat...si mi-a iesit ca merg ca o babuta....desi punctajul era asemanator (ceva mai mic dar nu cu mult....)....intre timp mi-am mai schimbat stilul de sofat....si acum l-am facut iar....nu stiu cum sunt scrise acele paragrafe...presupun ca in functie de punctaj si de anumite intrebari "cheie"....pentru ca multe din ele sunt de umplutura....am mai vorbit cu o persoana care a scos punctaj la fel dar alte "trasaturi".....in principiu cred ca folosesc anumite trasaturi asemanatoare la toti soferii dar si particularitati des intalnite....sau tipologii (vitezomanul, prudentul, nebunul, cocalarul etc) ....si in functie de raspunsul la anumite intrebari (cele cu depasirea, limitele de viteza...semaforul si altele) iti alege o tipologie si iti da "textul" ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, io cred ca testu' e facut in asa fel incat sa-ti spuna ce ai vrea sa auzi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ai dreptate, am raspuns la 'sto la intrebari (fac rugaciunea inainte sa plec, ies din parcare cu frana de mana aiurea) iar raspunsul e:
"Si asta pentru ca, desi esti un sofer bun si priceput, desi ai reflexe foarte bune si stii sa schimbi vitezele intr-o fractiune de secunda, ba inca esti in stare sa pilotezi masina la limita fara sa patesti nimic," bla bla |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
70 de puncte.E destul de subiectiv caci conteaza si ce bolid conduci.....aseara am facut din Sibiu pana in Sfantu' nici mai mult,nici mai putin de 2 ore si zece minute cu furia din dotare.(cu tot cu semafoare si 1 oprire).Sunt curios cate scrisori de dragoste o sa-mi bage astia in cutia postala
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mda...probabil dar oricum o parte din informatii sigur le scoate pe baza intrebarilor....exemplu cea cu consumul...stiu ca nu sunt foarte multi cei care chiar au o astfel "de boala"....deci eu chiar conduc mereu la consum....frana de motor cat se poate de des....incerc sa ma abtin sa nu trec de 100 inafara localitatilor....si asta sigur nu e un lucru pe care sa il spuna doar pentru ca "vreau sa il aud"....pentru ca nu sunt foarte multi cei ce vor sa auda asta
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:56 |