ParBriz (din fr. pare-brise), Magazine: preturi , montare gratuita?
![]() ![]() ![]() |
ParBriz (din fr. pare-brise), Magazine: preturi , montare gratuita?
Onyx |
![]()
|
||
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Faza cu montajul gratuit e o himera,ori e cuprins in pret,ceea ce inseamna un pret mai piperat al parbrizului,ori costa parbrizul mai putin,dar platesti si montajul.Chederul nu te sfatuiesc sa-l refolosesti,ala se intareste si se crapa de la vreme,nu cred ca se merita sa il pastrezi.
Ar fi ideal daca ti-ai cumpara singurel parbrizul+cheder,apoi cauti un service care sa ti-l monteze. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Daca ai timp si chef... si vrei sa faci putina (nu f. multa) economie, te duci la magazine, compari preturi, cumperi de unde e mai ieftin, cauti service, compari preturi, te duci unde e mai ieftin. Umblatura... timp...
Daca vrei sa fie simplu si nu te doare ca dai putin (nu cu mult) mai mult, te duci la un service specializat de geamuri, dai banul si cam in 30 minute ai plecat. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca nu e lipit (si cred ca la nova nu e), iti recomand sa-l schimbi singurel ca nu-i mare branza. Detalii gasesti pe forum. Eventual citesti si topicul asta http://www.daciaclub.ro/ploua-in-masina-t238.html ca sa faci operatiunea water-proof
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ager service
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si e rau ca are parasolar si tenta? Din cate stiu eu, au si montaj inclus. Oricum, macar spune initiatorului un pret daca stii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
parasolarul cu tenta (eu am tenta verzuie in susul parbrizului) este extrem de util
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
chiticco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut, cum am patit sa-mi sara o piatra in parbriz, am cateva nelamuriri, poate ma ajutati.
a) Trebuie sa merg la politie pentru a scoate acte de constatare si dovada pentru CASCO? ![]() c) Cum pot dezlipi dovada de rovignieta si rca de pe cel curent pentru a le lipi pe noul parbriz? Ma gandeam sa dau cu o bricheta, dar mi-e teama sa nu crape si mai tare?! d) ma apropii de ITP, inteleg ca nu as trece verificarea cu el asa crapat? Oricum doresc sa-l schimb caci fisura avanseaza galopant, dar vreau sa stiu daca sunt conditionat. Nota: - la Adras Bucuresti operatia completa costa ~1100 lei (geam, manopera, tva). Oare cat m-ar costa prin CASCO? Mersi anticipat! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Mai demult (2006) a trebuit sa merg la politie. Acum nu stiu cum e, intreaba la CASCO (un telefon).
Rovigneta se dezlipeste cu aer cald, dar se ocupa aia din service, de obicei. Numai sa le aduci aminte. La ITP, daca fisura/ciobitura iti ingradeste campul vizual (adica inspectorul hotaraste ca te deranjeaza) atunci poti cadea ITP-ul. Si apropo, ce masina ai de costa parbrizul ala atata? |
--------------------
.
.
.
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
poti incerca si la Gimarom
http://www.parbrize.ro/parbrize.php?marca=...to=DACIA%20NOVA This post has been edited by ct-03-tvy: 4 Jun 2009, 08:08 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
chiticco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Masina e un Logan. Geamul ar costa cica 650 lei, restul e manopera + TVA.
Am sunat la CASCO si mi-a zis ca nu e nevoie de dovada, pot merge cu ea direct. Merci pentru lamuriri si sugestii, o sa vad cat costa direct, poate nu mai fac prin CASCO dc diferenta e mare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006
|
|
chiticco |
![]()
|
Puteti incerca si aici: http://www.marctec.ro/?action=contact
Eu l-am schimbat la Gimarom cu 370 lei pret final. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am si eu o intrebare: trebuie sa schimb parbrizul (pe CASCO) si agentul constatator mi-a sugerat sa o fac la AGER SERVICE. Pe site la ei am vazut ca au urmatoarele marci: 1) Saint-Gobain Sekurit; 2) FY; 3) AGC; 4) GUARDIAN.
De asemenea, am mai gasit parbriz Nordglass la Marctec, dar pretul mi s-a parut suspect de mic (240 lei cu tot cu montaj) ca sa nu fiu oarecum suspicios. Tot azi, am vazut ca mai vand parbrize Pilkington cei de la Gimarom. Asadar, daca puteti face o ierarhie a calitatii parbrizelor enumerate, v-as ramane dator... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
sorinGo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 September 04 From: Buzau ![]() |
Si eu vreau sa-mi schimb parbrizul si nu stiu ce firma sa aleg....am inclinat spre nordglass dar cum spunea si "dacis", au preturile dubios de mici.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- BZ # provizoriu Once I had a life now I have a PC.
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
eu de la ei am cumparat si sunt multumit
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 |