un mic ajutor, nici nu stiu daca e o problema
![]() ![]() ![]() |
un mic ajutor, nici nu stiu daca e o problema
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
fixxxer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 March 09 ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 18 May 2009, 21:16) Am facut azi revizia de 30 k la masina din semnatura la service-ul Lugoja din Petrosani. Cost 375 Ron. (.............) La franare am un scartiit pe puntea spate. Cand am vazut ca se apuca sa dea jos rotile din spate i-am oprit. prefer sa scartiei decat sa umble ei pe acolo! (.............................) Deci acum se intelege unde s-a gresit, da? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2009
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
dar is chiar asa de "car killers" baietii de la servisul ala,de nu i-ai lasat sa-ti dea rotile jos?,incerca si tu sa asimilezi zgomotu ala,vezi sa nu fie scutu sau alte chestii, ma indoiesc ca ar avea treaba cu rotile din spate dar nu bag mana in foc
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
La revizia de 3 ani le-am spus eu ca am un scartait la apasarea pedalei de frana sau la tragerea franei de mana, scartait care se auzea la o roata din spate. Cu masina pe loc.
Am preferat sa umble sa desprafuiasca si greseze decat sa ajung sa se blocheze ceva. |
--------------------
.
.
.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ridica pe rand, pt fiecare roata pe cric si misca de ele si vezi daca ramane blocata vreuna....
la dacie la mine pocnea la plecare..si erau ambele blocate |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
boobybooby23 |
![]()
|
da dar la dacii se blocau ori pistoanele in etriere ori se gripau placutel e care tin etrierul pe calaret,la logan nu am intalnit pana acum probleme la pistoanele din etrier ci la pistoanele care culiseaza in calaret,ar putea fi o sursa de zgomot dar verifica locurile unde s-ar fi umblat,vezi scutu sa nu fie slabit sau sa aiba vre-un surub rupt
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
sinaxis |
![]()
|
Problema nu e pe spate. Mecanicul mi-a explicat de scartiitul la calcarea pedalei de frana respectiv tragerea manetei de la frana de mana, ca desi, dupa ce desface rotile de pe spate, si nu stiu ce rulment capsat scoate, rulment care se poate degrada odata cu operatia asta, si nu stiu ce sufla/unge, problema poate revenii ff repede - asigurandu-ma ca nu e o problema de securitate a franarii - abia atunci am renuntat la remedierea problemei.
Cred ca pe fata zgomotul e generat de (cum spunea boodybooby23) vreun subansamblu de la sistemul de franare. Investighez in continuare... This post has been edited by sinaxis: 1 Jun 2009, 00:01 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
nu stiu unde a auzit mecanicu ala ca la cal;carea franei sau actionarea franei de mana sa scartaie rulmentul ,e unu singur si ala nu are nici o treaba,toata problema este intre platouri si saboti,iar ca sa nu mai apara problema se foloseste oleaca de vaselina grafitata
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
Gingis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 August 08 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- XX-00-YYY
|
|
sinaxis |
![]()
|
Am dat rotile jos, am suflat franele cu aer comprimat, am tras cu baietii de la vulcanizare de toate subansamblurile de la roata. Nimic de semnalat! Si totusi face la fel, ba chiar sunetul s-a accentuat. Am maine un drum de 700km. Sa vad cum se comporta... Cred ca ma duc la service, doar masina e in garantie.
|
--------------------
tohan
stas
|
|
sinaxis |
![]()
|
Am fost la service. Intr-adevar era o problema: joc la bieleta stanga. Schimbat pipa bieleta stanga. Devizul 380 ron, dar facut pe garantie. Problema rezolvata, se poate inchide/sterge. Multumesc.
|
--------------------
tohan
stas
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
si atunci cum ti-au verificat aia jocurile?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
sinaxis |
![]()
|
Corecta intrebarea. Raspuns: cu mult profesionalism
![]() ![]() |
--------------------
tohan
stas
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
eu stiu ca la directie nu conteazaca jocul e mic sau mare,are joc se schimba (corect?)sau poate sunt eu prea drastic?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
sinaxis |
![]()
|
Ai perfecta dreptate! Oricum, multumesc de sfaturi! Toate cele bune!
|
--------------------
tohan
stas
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:35 |