asigurari CASCO, pentru nou-venitii in clubul solenzar
![]() ![]() ![]() |
asigurari CASCO, pentru nou-venitii in clubul solenzar
manasse |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|||
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Informatiile despre Companiile de Asigurari si calitatea sau cantitatea serviciilor prestate le gasesti cel mai bine la aceste companii. Parerile noastre pot sa fie extrem de subiective, in functie de problemele ivite si de rezolvarea lor.( Poate unii sunt foarte multumiti de compania X, in timp ce altii.... Iar adevarul....)
Cere consultantului de asigurari conditiile de asigurare si lamuriri in cazul in care nu intelegi termenii juridici. Cere de la mai multe companii si compara... Ciiteste bine orice contract inainte de a semna. Si cred ca aflai mai multe la alta sectiune pt ca asigurarea Casco nu este problema tehnica... P.S. S-o stapanesti sanatos ! INCEARCA SI AICI: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7921 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13167 This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Mar 2005, 18:48 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Macar din perspectiva despagubirii RCD-ului (daca ai din ala o sa ti-l fure in curind) ASIBAN-ul s-a comportat cel mai admirabil pina acum.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Tot din punct de vedere al RCS si roata de rezerva (cam astea se sparlesc la greu) la OMNIASIG s- rezolvat fara probleme.
Ca societati recomand Allianz, Asiban, Omniasig (ordinea este la intimplare). |
--------------------
x
x
- x
|
|
manasse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
merci, gaby
cum spuneam, sunt brand new pe-aci, n-am avut vreme sa consult pe indelete forumul. de asta si topicul pus aci, la probleme tehnice. asa ca .. excuzati. alles bunes. |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Eu nu am avut probleme dacat cu un far, cu sticla sparta de la o pietricica.
Constatare ( politie ), constatare ( asigurator ), service ( schimbare far ), a ramas si cel vechi la mine. Nici o problema, nici o discutie, nici un leu datorie.... ASIROM... Dar...asta este experienta mea... poate altii au avut probleme cu ei... sau poate sunt sunbiectivi..... Oricum societatile de asigurare nu sunt societati de binefacere. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne respecte, dar nici nu putem sa avem numai avantaje sau sa ne suparam cand iau masuri de precautie impotriva eventualelor fraude. BAFTA ! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 10:38 |