Faruri palide, faru' drept merge, stangu' e o lumanare
![]() ![]() ![]() |
Faruri palide, faru' drept merge, stangu' e o lumanare
sgbolog |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 tx
- IS 04 KKS
|
|||
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
vezi daca face masa ...
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Da o geana la sectiunea manuale, sigur gasesti vreo schema, sau in cartea lui Mondiru. Poate nu face masa buna farul ala... poate e si murdar, sau becul e de 45, iar dincolo de 55
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
andreip |
![]()
|
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
QUOTE(sgbolog @ 7 Mar 2005, 22:17) Am intrat recent in clubul dacia pentru ca am devenit si proprietarul unei batranici din '89... De belele e plina, dar ce ma scoate din sarite la maxim e faptul ca nu o pot conduce noaptea, farurile din stanga fiind "chioare" de tot - chiar daca dau pe faza lunga tot stau "tzontzoroi" in scaun sa vad ceva in fata. Masina cica a avut instalatie de gaz pe ea si instalatia electrica e terci. Imi puteti spune ce sa-i fac (inafara de a o vinde)? Are cineva o schema electrica a Daciei? Va multumesc. Vezi sa nu fie becul ars (si faza lunga si faza scurta) si sa iti mearga doar pozitia. Becul e vreo 35.000 de lei. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Nu ai masa !
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Nu se intelege din postul tau daca e lumina slaba tare sau nu lumineaza strada cum trebuie. Daca lumina e slaba inseamna ca nu ai masa. Verifica firele de masa care sunt pe sub bara din fata. Vezi sa nu aiba vopsea intre papuc si tabla, noroi sau mai stiu eu ce. Eventual schimba pozitia la un surub curat. Daca lumina e buna sa nu fie farul reglat prost si sa bata in jos.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:15 |