spoiler nova pe dacie berlina, spoilere
![]() ![]() ![]() |
spoiler nova pe dacie berlina, spoilere
valytz4 |
![]()
|
||
Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc Group: Members Posts: 74 Joined: 30 May 09 From: mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia berlina
1310
1992
- BT 02 MVE Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc a unora!
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Nu stiu la ce te referi, dar sunt convins ca ar arata urat.
Nu pare o imbunatatire de logan. Oricum, bun venit pe forum... ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nu am poze,dar am vazut o berlina cu bara spate de nova.....arata groaznic,bara fata inca nu am vazut.
Daca ai farurile patrate(cn2,cn3) se potriveste bine bara de cielo,avea un prieten si arata frumos. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Dupa ce ca nici ale ei originale nu se potrivesc vrei sa mai incerci si alte tipuri... vezi pe 4tuning ca acolo e baza!
P.S. Cu al doilea rand din semnatura ai nimerit-o. This post has been edited by sorin1983: 31 May 2009, 09:42 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Pe spate cred ca s-ar potrivii, dar nu ai cu ce sa il asortezi pe fata. Pe fata nu poti sa il pui pentru ca nova e mai scurta in bot(distanta de la roata la aripa).
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 31 May 2009, 07:21) Nu am poze,dar am vazut o berlina cu bara spate de nova.....arata groaznic,bara fata inca nu am vazut. Daca ai farurile patrate(cn2,cn3) se potriveste bine bara de cielo,avea un prieten si arata frumos. Bafta! chiar foarte frumos... farurile si masca patratoasa iar bara rotunjita si bombata ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(valytz4 @ 30 May 2009, 23:33) Am si eu o intrebare ,am auzit de la cineva ca s-ar potrivi spoiler de nova pe dacie berlina.stiti daca e adevarat De nova nuprea cade bine, exista insa alte marci mai potrivite ca dimensiune/aspect. Bafta. <span class='edit'>4 Sep 2009, 09:03:</span> Variantele BMW, Seat. This post has been edited by Markos: 4 Sep 2009, 09:04 Attached thumbnail(s) Spoiler_Dacia.jpg ( Size: 33.65k ) Number of downloads: 543 Dacia_Seat.jpg ( Size: 35.94k ) Number of downloads: 601 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Din luna Mai pana acum si-o fi dat si omul seama ca nu se potriveste...
Am mai vazaut pusa si pe Dacia1100 si arata la fel de "bine" ca si pe Dacia din poza a 2-a a lui Markos. |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(anndi @ 2 Jun 2009, 10:17) Pe spate cred ca s-ar potrivii, dar nu ai cu ce sa il asortezi pe fata. Pe fata nu poti sa il pui pentru ca nova e mai scurta in bot(distanta de la roata la aripa). Vrea sa puna bare de Nova pe 1310. Crezi ca il intereseaza daca se asorteza? |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
flioshc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
Dar bord de logan o merge pe dacie ? Are careva poze ? Bord, ma refer la tot ce are el..Tot tot tot !
|
--------------------
Dacia
1310L
1994
- TM-03-BRD Vreau masina!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:06 |