martorul injectie, sta aprins
![]() ![]() ![]() |
martorul injectie, sta aprins
paulyka |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|||
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Curata contactele celor doua relee si celor doua sigurante situate pe contraaripa din stanga(dreapta cum privesti motorul) apoi, daca fenomenul persista, revino cu o descriere mai detaliata a manifestarii:a ce seamana zgomotul(pocnitura,etc) cat de des se intampla fenomenul(adica neaprinsul/aprinsul ritmic/stinsul martorului de avarie injectie).
Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
paulyka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 April 09 ![]() |
mersi pentru sfaturi,nu am incercat ceea ce mi-ai propus dar fenomenul a disparut cele doua relee nu erau prinse pe acea rama de pe semiaripa si le-am prins acolo ca stateau asa in aer dupa ce le-am fixat fenomenul a disparut cred ca unul dintre ele e pe duca de la cate socuri a luat fiind nefixat nicaieri pe acolo o sa revin daca se mai repeta simptomele,aaaaa si inca o intrebare as mai avea poate influenta cu ceva consumul masinii daca am toba finala sparta? imi place cum suna in demaraje puternice dar imi si consuma cam mult de la tobe sa fie oare? am observat ca in demaraje puternice se si ingatuie iar la decelerare da si mici rateuri asa s-a spart toba
![]() |
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Intreb si eu off-topic. Nova GTI are servodirectie?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Mersi . Am intrebat pt ca am vazut anunturi in care scria ca au servo directie...si chiar anunturi in care scria aer conditionat
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
alea erau supernove...cu aer conditionat...
servo nu stiu sa fi avut vreodata decat poate pusa ulterior |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu problema asta, i-am curatat computerul cu curatator ptr contacte electrice si a mers
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:47 |