miros ciudat de la sistemul de incalzire
![]() ![]() ![]() |
miros ciudat de la sistemul de incalzire
S3BY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- SJ 22 VIS
|
|||
tzunoi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 November 04 ![]() |
Ca de patrunjel sau oua clocite? Daca da....caloriferul spune ca tocmai s-a spart
![]() |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
tzunoi esti racit rau !
omu' zice ca miroase a ars (vezi sa nu ai o izolatie dusa pe almentarea aerotermei-fa si un tu test in stationare cu capota ridicata) si tu zici de patrunjel /oua ..... ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ionutukw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 March 05 From: Iasi ![]() |
si la mine miroase uneori asa. dar la mine imi scapa antigel uneori di n vasul de expansiune pe motor undeva si se incinge ala si miroase nasol.seamana cu mirosul de ars
|
--------------------
Renault
Megane
Authentique - 2008
- IS 03 UKW Renault Megane 1.9 Dci .... best car ever
|
|
tzunoi |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 November 04 ![]() |
QUOTE(costi @ 8 Mar 2005, 16:51) tzunoi esti racit rau ! omu' zice ca miroase a ars (vezi sa nu ai o izolatie dusa pe almentarea aerotermei-fa si un tu test in stationare cu capota ridicata) si tu zici de patrunjel /oua ..... ![]() Off topic: My fault.... am vazut doar miros in habitaclu...cred ca erau ochelarii murdari... Si daca tot verfici vasul...vezi daca mai ai lichid....poate curge si nu mai e deloc |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
d'aia zisai: ridica capota , da drumu' la incalzire si stai cu ochii pe comp. motor, poate vezi ceva...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa stai cu ochii mari pe radiator in special, ca si la mine mirosea la fel de ma speriam sa nu-mi ia foc masina de la instalatia electrica si cand colo... radiatorul fisurat. Mirosul degajat de antigelul incins intr-adevar semana prea bine cu mirosul de instalatie electrica arsa. Si de la radiator intra foarte lesne in habitaclu, nu va ganditi ca e prea departe...
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Daca nu ai pierderi de lichid de racire,sa nu fie ceva de la A/C!Ca am inteles ca are asa ceva masina!Cel mai bine ar fi sa faci o vizita in service,macar pentru o constatare,ca nu strica! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:43 |