se poate si la noi pe dacia club?, daca da,care v-ati baga???
![]() ![]() ![]() |
se poate si la noi pe dacia club?, daca da,care v-ati baga???
baranga |
![]()
|
||
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_2522__Medium_.jpg ( Size: 36.8k ) Number of downloads: 602 IMG_2523__Medium_.jpg ( Size: 38k ) Number of downloads: 647 |
||
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu Dacii au deja tricourile imprimate cu "GIGOLO 300$" sau "D&G".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
se poate face si nu e mare filozofie ... te costa cam 5-7 ron aplicarea de videoflex pe tricou. Recomand videoflex si nu serigrafie.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Numai daca garantezi pentru tricouri ca nu-s facute in Galati!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pot pune si poze cu moderatorii?
Ca le tot vad de 2-3 zile incoace. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Cunosc eu pe cineva din galati care face.... tricourile sunt aduse din italia!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Lui doar pe forumul cu tornadele.
|
--------------------
.
.
.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
tricourile se pot comanda si de la bucuresti de la update advertising...e in jur de 10 lei pe tricou..cu tot cu inscriptionare ajung undeva la 13-15 lei max. sau se pot procura si de la firmele de confectii. asa cum spunea si alydor e mai bun videoflexul sau cauciucul termic de cat serigrafia. de cand lucrez in domeniu am folosit doar cauciuc termic imprimat la 170 grade la presa termica si nu mi sa dezlipit nici un tricou.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si ce sa faci cu tricoul ? Sa il porti cand stai in fata calculatorului ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu as cumpara daca s-ar face comanda.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si eu
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am vazut titlul topicului ma gandeam ca propui vreo "roata tiganeasca".
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Radem - glumim, dar chiar e o idee buna! Va dati seama, am sta in fata calculatorului (numai) cu tricoul pe noi si ne-am gandi unii la altii!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-a reintrodus reputatia? Ca vreau sa-i enervez un pic pe matlee si vizavi
![]() ![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Vazusem o poza pe acest site cu o masina care avea pe luneta spate sigla site-ului.
Vreau si eu... ![]() 5 Jun 2009, 12:10: luneta spate ce bun sunt..... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ovidiun: 5 Jun 2009, 12:10 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Cand vrei tu!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
Bre, eu aduc dulceața, palinca cine o aduce?
|
--------------------
.
.
.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
scoate palinca Micutzule
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Am scos-o siiiiiii... hâc
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 5 Jun 2009, 15:56 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu am deja tricou inscriptionat ... cu LOGAN! S-a cam jerpelit dar e bun merge cand mesteresc la bicicleta si cand scriu pe forum
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:15 |