trapa
![]() ![]() ![]() |
trapa
burtik4u |
![]() ![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|||
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
nova cu trapa?!? imi vine sa rad.... a fost cumva trapa pusa din fabrica?!? era optionala, sau?!?.... sau trapa e una d-aia cumparata si pusa de un tinichigiu de la vreun service de cartier?!?
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
burtik4u |
![]() ![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
daca as sti, ti-as zice .. eu asa am luat-o acum 2 ani
![]() asta e, credeti-ma, e un chin, cand ploua afara trebuie sa stau cu umbrela, pt ca nici macar nu o puteam ridica sau lasa in jos.. era fixata intr-un loc, si rupta macaraua:| |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
sincer, cine i-a pus trapa la masina ta, si-a batut joc de ea... vad ca lipsa de ocupatie si snobismul fostului proprietar au gaurit plafonul unei masini... pacat... acum trebuie sa tragi tu ponoasele.... nu stiu ce sa zic... cauta pe la dezmembrari, sau incearca sa inlocuiesti trapa....
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
'cannis88' nici nu stii ce vb acolo.......sigur ca are trapa din fabrica....si a mea are si tot la fel are probleme cand ploua(nu asa mari ca la burtik4u) eu am rezolvat-o cu niste silicon incolor
This post has been edited by madalin18: 10 Jun 2009, 16:40 |
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:16 |